Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Περιοδείες Σίμου Κεδίκογλου ε
νόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών


Στη Νότια Εύβοια βρέθηκε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ξεκινώντας νέο κύκλο περιοδειών ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο Γραμματέας του κόμματος κ. Λυκουρέντζος Ανδρέας ζήτησε από τον βουλευτή να αναλάβει την προσπάθεια συσπείρωσης και διαμόρφωσης ευρύτερων κοινωνικών συμμαχιών, προκειμένου στις 14 Νοεμβρίου να .....
σταλεί ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο μήνυμα καταδίκης και αποδοκιμασίας της πολιτικής του μνημονίου.
Στο πλαίσιο των περιοδειών του ο Σίμος Κεδίκογλου συναντήθηκε με τον προσωπικό του φίλο κ. Βελέντζα Βασίλη, ο οποίος από την πρώτη Κυριακή πέτυχε την εκλογή του στο δήμο Ερέτριας μέσα στις δύσκολες συνθήκες, που διαμόρφωσε ο «Καλλικράτης».
Ο βουλευτής συνεχάρη τον κ. Βελέντζα για τη νίκη του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που του ανέθεσαν οι πολίτες, καθώς και ότι θα φανεί αντάξιος των υψηλών προσδοκιών όσων τον στήριξαν.
Τέλος, τόσο στον κ. Βελέντζα όσο και στους υποψηφίους του συνδυασμού ευχήθηκε, καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα για την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου.
Στη συνέχεια, ο Σίμος Κεδίκογλου μετέβη σε Στύρα, Μαρμάρι και Κάρυστο, όπου είχε, επίσης, συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καρύστου κ. Μανώλη Νίκο, στο πλευρό του οποίου ήταν σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.
Ο βουλευτής δεσμεύτηκε, ότι όπως από κοινού ξεκίνησαν την προσπάθεια για την ανάπτυξη της νότιας Καρυστίας, έτσι θα συνεχίσουν, μαζί, για να επιτευχθεί ο στόχος της θεμελίωσης των νέων υπερδήμων.
Το πρόγραμμα των περιοδειών του Σίμου Κεδίκογλου θα συνεχιστεί στη Χαλκίδα την κεντρική και βόρεια Εύβοια.