Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάχη "αιωνίων" 
μέρος 3ο

    Σε ΣΕΦ και Πυλαία επιστρέφει σήμερα η σειρά των τελικών και των «μικρών τελικών» αντίστοιχα, στο πλαίσιο των τρίτων αγώνων της τελικής φάσης των πλέι οφ, στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
    Στη «μάχη» του τίτλου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία... ανάσα από την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και 13ου τα τελευταία 14 χρόνια. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο ΣΕΦ, έχοντας στις... αποσκευές τους το 2-0 στη σειρά των....
τελικών με τον Ολυμπιακό και, σε περίπτωση επανάληψης της πρώτης νίκης στην «ερυθρόλευκη» έδρα, τότε θα πετύχουν το στόχο τους και θα στεφθούν πρωταθλητές για 9η διαδοχική χρονιά.
    Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός ευελπιστεί αυτή τη φορά να υπερασπιστεί την έδρα του και να μην ολοκληρωθεί άδοξα η φετινή χρονιά.
    Στο ζευγάρι για τις θέσεις 3-4 και την έξοδο στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, ΠΑΟΚ και Άρης βρίσκονται στο 1-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η σειρά, η οποία μέχρι στιγμής είναι συγκλονιστική σε εξέλιξη, επιστρέφει στο κλειστό της Πυλαίας, με το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου να ελπίζει στο 2-1.
    Το πρόγραμμα των τρίτων αγώνων της σειράς των τελικών και των «μικρών τελικών» έχει ως εξής:
    19:00 ΠΑΟΚ-Αρης
    22:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός