Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Σισέ «έκλεισε» στη «Γαλατά»


Συνεχείς είναι οι αναφορές του ηλεκτρονικού Τύπου της Τουρκίας για το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Εϊναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα «haber24.com» αναφέρει ότι οι άνθρωποι της «Γαλατά» μίλησαν με τον Γάλλο και συμφώνησαν σε όλα! Όπως αναφέρουν, η τούρκικη ομάδα κατέληξε στην επιλογή του επιθετικού του Παναθηναϊκού, καθώς η περίπτωση του Ντιντιέ Ντρογκμπά είχε μεγάλο κόστος.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες θα.....
υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επισημοποιούν τη συμφωνία. Πρέπει πάντως να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν ανησυχεί, καθώς ο Γάλλος δύσκολα θα αφήσει το Τριφύλλι για πρωτάθλημα αντίστοιχο του τούρκικου.

Συνεχείς αναφορές!
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες σχεδόν... κάθε μία ώρα και ένα τουρκικό σάιτ δημοσιεύει ρεπορτάζ που αφορούν τις κινήσεις της «Τσιμπόμ» για τον Γάλλο άσο του Παναθηναϊκού.
Οπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Γαλατά θα αποκτήσει σίγουρα ένα «μεγάλο» όνομα για την επίθεσή της και μέσα στη λίστα της, πολύ ψηλά μάλιστα, βρίσκεται και ο Σισέ! «Ολος ο κόσμος ξέρει ότι θα πάρουμε έναν σπουδαίο παίκτη», τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Ουνάλ Αϊσάλ.
Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο μεγάλος στόχος του διοικητικού ηγέτη της Γαλατά, είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ωστόσο, βλέποντας πως η συγκεκριμένη περίπτωση μόνο εφικτή δεν είναι, στρέφεται στον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο Ιβοριανός άσος όσο δελεαστικό κι αν είναι το οικονομικό πακέτο που του προσφέρουν οι Τούρκοι, δύσκολα θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στη γείτονα χώρα. Φυσικά παρόμοια είναι τα δεδομένα και για τον Σισέ. Πάντως στην Γαλατά, θεωρούν πως με τον παίκτη των Πράσινων έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν σε συμφωνία.
Η τουρκική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό 8 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σισέ, πρόταση στην οποία πολύ δύσκολα θα πουν «όχι» οι Πράσινοι. Σε κάθε περίπτωση όμως, τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Σισέ, που εάν εγκαταλείψει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, θα ήθελε να το κάνει για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.