Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δίλημμα για Βορρά ή Νότο

Τετ-α-τετ Βρύζα με οπαδούς 
του ΠΑΟΚ για το μέλλον του
 
Ξαφνική επίσκεψη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανήκουν στον σύνδεσμο Αθηνών του Δικεφάλου, είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος πιέστηκε να μην υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα τους αποκάλυψε ότι δεν έχει υπογράψει στους «Πράσινους» και ότι αν και .....καθυστερημένα, δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, την οποία και δεν απέκλεισε να αποδεχτεί!
Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής ομάδας, οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο των Αθηνών, συνάντησαν τον Βρύζα με σκοπός να τον ρωτήσουν σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό και να τον αποτρέψουν από τη συμφωνία με την αθηναϊκή ΠΑΕ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δεν επιβεβαίωσε τη συμφωνία, λέγοντας όμως, ότι το Σάββατο θα έχει μια καθοριστική συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Παράλληλα, εξέφρασε και το παράπονο ότι ο ΠΑΟΚ μόλις τις τελευταίες ημέρες επικοινώνησε μαζί του και προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη, επιδιώκοντας την επιστροφή του στην Τούμπα.
«Ξέρω ότι αν πάω στον Παναθηναϊκό θα έχω προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα με θυμήθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ;», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Βρύζα στους περίπου δέκα φίλους του ΠΑΟΚ.