Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στο σκαμνί η ΕΠΣΕ

Τι θα έκανα εγώ αν είχα δικιο.
Θα πρέπει να γράφουμε αλήθειες και να ξέρουμε πως τα θέλω δεν είναι απαραίτητα και νόμιμα. Αν όμως είναι, τότε άνετα βρίσκεις το δίκιο σου.
Αγαπητοί ραδιοφωνατζήδες, αν η ΕΠΣΕ και ο κύριος Παπακωνσταντίνου παρανομεί, υπάρχει και η δικαιοσύνη, υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα να τους κρίνουν. Γιατί λοιπόν δεν κάνετε μια προσφυγή σ΄ αυτά για να βρείτε το δίκιο σας;
Αν θίγονται τα συμφέροντα των ραδιοφωνικών σταθμών, αν θίγονται τα .....
δημοσιογραφικά σας συμφέροντα, αν , αν, αν, τότε υπάρχει ο δρόμος της δικαιοσύνης.
Γιατί λοιπόν δεν κάνουμε κουβέντα γι΄ αυτό;
Γιατί ζητάτε από τον κ.  Παπακωνσταντίνου και την διοίκηση της ΕΠΣΕ να κάνει κάτι με το οποίο θα αγνοήσει τους κανονισμούς;
Ας μη γελιόμαστε. Ξέρετε πως δεν έχετε δίκιο. Ξέρετε πως τους ζητάτε να παρανομήσουν. Ξέρετε πως ζητάτε από τον κύριο Παπακωνσταντίνου να αγνοήσει τους κανονισμούς. Ξέρετε πως έχετε δώσει την αφορμή. Ξέρετε το γιατί θέλετε να είσθε δίπλα σε διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές  και παράγοντες την ώρα διεξαγωγής ενός αγώνα. 
Λοιπόν, όποιος πιστεύει πως έχει δίκιο και θίγονται τα συμφέροντά του, γιατί αυτά υπάρχουν είτε ως χορηγίες, είτε ως διαφημίσεις, είτε ως οδοιπορικά, είτε ως προσωπική προβολή, ας προσφύγει στην δικαιοσύνη.