Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ραδιοφωνικά

Πολύς ντόρος έγινε το Σαββατοκύριακο για το θέμα των ραδιοφωνατζήδων και το αν θα περιγράφουν τους αγώνες μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ή όχι.
Η ΕΠΣΕ πήρε μια απόφαση και οι ραδιοφωνατζήδες δεν την δέχθηκαν και αποφάσισαν να απέχουν ωστε να πιέσουν έτσι την διοίκηση της ΕΠΣΕ.
Το που θα οδηγηθεί όλη αυτή η κατάσταση κανείς δεν ξέρει, αλλά πάντως κατά την άποψή μας δεν έπρεπε να τραβήξουν το σχοινί, γιατί πιστεύω πως οι .....
άνθρωποι της ΕΠΣΕ και ο κ.  Παπακωνσταντίνου δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται και υποκύπτουν σε τέτοιες πιέσεις και αυτή την φιλοσοφία έχει και η διοίκηση της ΕΠΟ της οποίας αναπληρωτής πρόεδρος είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Η ΕΠΟ σας θυμίζω πως παρά την πίεση και την επίθεση που δέχεται από εκπομπές του κ. Θωμαίδη στον ΣΚΑΪ, όχι μόνο δεν ενέδωσε, αλλά αποφάσισαν να μην απαντούν και να μην συμμετέχουν στις εκπομπές αυτές.
Κύριοι των ραδιοφωνικών σταθμών έγινε λάθος χειρισμός του θέματος από εσας και προφανώς παρασυρθήκατε από το κλίμα των απεργιών και των καταλήψεων....
Όμως η ΕΠΣΕ δεν είναι ούτε εργοστάσιο, ούτε κάποια επιχείρηση. Καλό θα ήταν να κάνετε αποχή μέχρι οι Δήμοι και οι ομάδες να τοποθετήσουν δημοσιογραφικά στα γήπεδα. Χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει η δουλειά σας και δεν φταίει η ΕΠΣΕ.