Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αναγνώστου Ιωάννη, υποψηφίου Δημάρχου Ιστιαίας, απέναντι στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας και μέλος του Δ.Σ. Δελχά Χρήστο.
Ο κ. Αναγνώστου κατηγόρησε τον κ. Δελχά ευθέως, σε δημόσιο χώρο και ενώπιον πολλών συμπολιτών μας, φωνάζοντας και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις ότι είναι υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας αφού δεν είναι Ξηροχωρίτης, διότι δεν δέχτηκε την οικονομική ενίσχυση που προτάθηκε από εκείνον ....
στο ποσό των 15.000 ευρώ, χωρίς να διευκρινίσει το πότε, πού και σε ποιον έκανε τέτοια πρόταση.
Στεκόμαστε δίπλα στον Χρήστο Δελχά και διαψεύδουμε ρητά  και κατηγορηματικά τον Αναγνώστου Ιωάννη διότι ουδέποτε έκανε σε κάποιον από εμάς τέτοια πρόταση, ούτε προφορική, ούτε γραπτή και ειδικά τώρα που τα έξοδα της ομάδας μας είναι μεγάλα.
Είμαστε όλοι μας περήφανοι για την πορεία της ομάδας, διότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που φτάνει τόσο ψηλά. Όλοι μας θέλουμε τη κορυφή του πρωταθλήματος αλλά προπάντων το καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο στην Α1 Κατηγορία Ερασιτεχνικών Ομάδων στην Εύβοια και πάντα αυτό θα είναι το πρώτο και το τελευταίο που θα λέμε.
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν από εμάς γιατί δεν αγαπά την Ιστιαία, γιατί΄ όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και οικογενειάρχες με έντιμη ζωή, πράγμα που έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και ας μην είμαστε σχεδόν κανένας γέννημα θρέμμα Ξηροχωρίτες.
Καλούμε τον κ. Αναγνώστου να ζητήσει δημόσια συγνώμη, πιστεύοντας ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. 

Ο Πρόεδρος
 Κατσαντώνης Ελευθέριος

Ο Γραμματέας
 Ψαράκης Αλέξανδρος

Ο Ταμίας
 Αράπογλου Ανδρέας

Τα μέλη 
Δελχάς Χρήστος, Θάνος Σταύρος