Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Άποψή μου

Έχω παρεξηγηθεί άπειρες φορές για σχόλια που έχω κάνει για την ομάδα της Καστέλλας και για τον κ. Κιαπέκο. Αυτό επειδή κάποιοι ήθελαν να το παίζουν φίλοι της ομάδας και του προπονητή της. Αγαπητέ κύριε Κιαπέκο, αν χρειασθεί θα κάνω και αίτηση να ενταχθώ στον κατάλογο των φίλων σας, αλλά με μία υποσημείωση. Όχι σ΄ αυτόν τον κατάλογο αυτών που κάνουν κόντρα για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστης μιας εκδήλωσης της Καστέλλας, ούτε αυτών που θέλουν μια διαφημισούλα, ούτε αυτών που θέλουν να σας αποκαλούν Μουρίνιο.
Σ΄ έναν κατάλογο αυτών που δεν διστάζουν να ασκούν κριτική, μετά από κάθε.....
αγώνα και αυτών που δεν θα περιμένουν "να ξεφύγει"  ο κ. Κιαπέκος και με τις δηλώσεις του να προκαλέσει, για να έχουν αυτοί θέμα.
Κύριε Κιαπέκο, χθες, πριν από τον αγώνα σας ρώτησε ραδιοφωνατζής αν ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός και είπατε καλός είναι. Στο τέλος του αγώνα όμως είπατε σε δηλώσεις σας πως υπήρχαν προβλήματα με τον αγωνιστικό χώρο. Φταίω εγώ τώρα που το σχολιάζω;
Οι άνθρωποι της ενημέρωσης γνωρίζουν καλά πως η πολύ έκθεση στην δημοσιότητα δεν βοηθάει κανέναν. Προφανώς αυτό δεν το γνωρίζουν οι φίλοι σας ραδιοφωνατζήδες και θέλοντας να σας έχουν στην επικαιρότητα σας εκθέτουν.
Προσωπικά εκτιμώ το έργο σας και πιστεύω πως σας αξίζει και κάτι καλύτερο. Είσθε προπονητής στην Καστέλλα και σίγουρα δεν υπάρχουν οι συνθήκες για πρωταθλητισμό. Για να δημιουργηθούν αυτές, πρέπει ο προπονητής να κάνει επιλογές ποδοσφαιριστών και η διοίκηση να τους φέρει στην ομάδα. Θα πρέπει να υπάρχει διοίκηση η οποία θα έχει την απαιτούμενη οργάνωση και τους κατάλληλους ανθρώπους στις θέσεις που πρέπει. 
Όταν αυτά θα τα έχει η Καστέλλα, τότε ναι να κοιτάξει το κάτι παραπάνω και τότε να κρίνουμε αυστηρά την δουλειά του κ. Νίκου Κιαπέκου.
Μέχρι τότε, εγώ θα γράφω και θα σχολιάζω με κριτήριο την πραγματικότητα και όχι "τα θέλω".
Καλημέρα