Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δήλωση Χρήστου Παγώνη 10 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ και αντιμετωπίσαμε την «μακαριότητα» την απραξία και την αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ διαφάνεια και χρηστή διαχείριση και....

αντιμετωπίσαμε μια βροχή από αποδείξεις δαπανών με τις οποίες διασφάλιζαν ψηφοθηρικά ρουσφέτια στην ΔΕΥΑΧ και κατέστρεψαν οικονομικά μια από τις πιο κερδοφόρες δημοτικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

 ΣΧΟΛΙΟ: Κύριε Παγώνη, σήμερα τι λέτε;  Η ΔΕΥΑΧ δεν καταστράφηκε και ο Βασίλης Καθαροσπόρης που τότε διοικούσε την ΔΕΥΑΧ είναι σήμερα στο ψηφοδέλτιό σας.
Μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Παγώνη για το αποτέλεσμα της Κυριακής και τον δεύτερο γύρο εκλογών στις 14 Νοεμβρίου.
Χρήστος Παγώνης.
Χρήστος Παγώνης.
Αγαπητοί φίλοι,
Της Αυλίδας, της Ανθηδώνας, του Ληλάντιου, της Νέας Αρτάκης και της Χαλκίδας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στον συνδυασμό μας, μέσα από αντίξοες, πραγματικά, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες.
Θεωρούμε ότι την πρώτη Κυριακή των εκλογών, το μήνυμα που στάλθηκε προς την Κυβέρνηση για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, ήταν ηχηρό και καταγράφεται στο υψηλό ποσοστό της αποχής, των λευκών και των άκυρων ψηφοδελτίων.
Θεωρούμε ότι οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι εκλογές για το μέλλον του Δήμου Χαλκιδέων, που ζούμε και αγαπάμε, διεξάγονται ΑΥΤΗ την Κυριακή 14/11/2010.
Αυτή η Κυριακή είναι αφιερωμένη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Δήμο Χαλκιδέων.
Αυτή η Κυριακή ΚΡΙΝΕΙ το μέλλον του Δήμου.
Αυτή η Κυριακή αποτελεί ΟΡΟΣΗΜΟ για την επίλυση των προβλημάτων!
Αυτή η Κυριακή ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ εάν ο Δήμος θα μπει σε πορεία ανάπτυξης ή θα παραμείνει στην στείρα κακοδιαχείριση!
Φίλες και φίλοι
Βρισκόμαστε πολύ κοντά στις επαναληπτικές εκλογές και ακόμη δεν έχει συζητηθεί το παραμικρό για την Χαλκίδα.
ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης και ΔΕΝ πήραμε απάντηση.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ τις θέσεις μας για την επίλυση των προβλημάτων του νέου διευρυμένου Δήμου και, αντί επιχειρημάτων, ακούσαμε τις μουσικές νότες μιας συναυλίας…
ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ και αντιμετωπίσαμε την «μακαριότητα» την απραξία και την αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ διαφάνεια και χρηστή διαχείριση και αντιμετωπίσαμε μια βροχή από αποδείξεις δαπανών με τις οποίες διασφάλιζαν ψηφοθηρικά ρουσφέτια στην ΔΕΥΑΧ και κατέστρεψαν οικονομικά μια από τις πιο κερδοφόρες δημοτικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.
Αγαπητές φίλες και φίλοι
Αυτή την Κυριακή ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!!!
Αυτή την Κυριακή ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
Αυτή την Κυριακή ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Η μέχρι σήμερα διαδρομή μας και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας αποτελούν εγγύηση για μια δημιουργική θητεία προς όφελος της πόλης και των πολιτών.
Την Κυριακή ψηφίζουμε «ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Δ. Παγώνη.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ !
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !
Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ – Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!
- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=7373#sthash.i6DjHBWS.dpuf