Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δημήτρης Θωμάς: Γιατί αποφεύγετε τον δημόσιο διάλογο κύριε Μπουραντά;
 

«Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και ο κύριος Μπουραντάς αποφεύγει συστηματικά την συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου. Έχουμε καλέσει όλους τους υποψηφίους του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε δημόσιο διάλογο μέσα από την συχνότητα του Ράδιο Αλιβέρι, το οποίο με δήλωσή του αποδέχεται να μας φιλοξενήσει. Ωστόσο, ο κύριος Μπουραντάς δεν έχει δώσει καμία απάντηση μέχρι σήμερα, αποφεύγοντας ουσιαστικά αυτόν τον διάλογο» Με αυτή την δήλωση ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς επανέφερε το θέμα του....
δημόσιου διαλόγου την οποία είχε απευθύνει προς τους συνυποψηφίους του το περασμένο Σάββατο, σε συγκέντρωση του συνδυασμού των Νέων Οριζόντων στο Αλιβέρι.
 


Το Ράδιο Αλιβέρι λοιπόν έχει συμφωνήσει απόλυτα να φιλοξενήσει τους υποψηφίους Δημάρχους σε έναν δημόσιο διάλογο. 

Ωστόσο ο Θανάσης Μπουραντάς δεν έχει απαντήσει ακόμη και απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να απαντήσει, γιατί προφανώς δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει στους πολίτες την απραξία του όλα αυτά τα χρόνια από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε. Μακάρι να διαψευστούμε στις προβλέψεις μας.
 

Η επαναφορά της πρότασης για διάλογο του επικεφαλής των Νέων Οριζόντων, έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία του Αγ. Λουκά, όπου εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου ν’ ακούσουν τον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου και να διατρανώσουν την στήριξή τους στους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
 

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στον Αγ. Λουκά τα τελευταία τρία χρόνια αλλά και στα μεγάλα έργα που αλλάζουν συνολικά την όψη του Αλιβερίου. 

Παράλληλα, ο Δημήτρης Θωμάς έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η νέα Δημοτική Αρχή κατά την διάρκεια της επόμενης πενταετίας.
 

Προηγουμένως, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου μίλησε στα Θαρούνια, όπου οι κάτοικοι του χωριού τον υποδέχτηκαν με θέρμη, διατρανώνοντας την στήριξή τους στον συνδυασμό των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ.