Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟY

Μήνυμα νίκης και από τους ετεροδημότες!

Ηχηρό μήνυμα στήριξης του Δημήτρη Θωμά και μεγάλης νίκης στις εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου, έδωσαν οι ετεροδημότες της Αθήνας, συμμετέχοντας μαζικά στην συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι.
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου μετέφερε τα μηνύματα νίκης τα οποία έρχονται από ολόκληρο το Δήμο, τονίζοντας ότι καθημερινά επιβεβαιώνεται η πεποίθηση πως οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή.
Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στις τεράστιες δυσκολίες που.....

συνάντησε η Δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε το νεοσύστατο και τεράστιο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να σταθεί ο Δήμος όρθιος εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για την σωστή λειτουργία του, αλλά και στα έργα που υλοποιήθηκαν αυτή την δύσκολη τριετία.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, τόνισε ότι ήταν απούσα όλα αυτά τα χρόνια και τηρούσε μηδενιστική στάση, χωρίς την κατάθεση ούτε μιας πρότασης για τα σοβαρά ζητήματα που απασχόλησαν το Δήμο. Ειδικά για τον επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Θανάση Μπουραντά, υπενθύμισε ότι ήταν απών από την περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, ενώ, όντας επί 20 χρόνια στο τιμόνι του Νομού, δεν πραγματοποίησε ούτε ένα αναπτυξιακό έργο, καταδικάζοντας την Εύβοια σε υπανάπτυξη.
Ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κάλεσε τους ετεροδημότες να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη, προκειμένου το σημαντικό προβάδισμα του συνδυασμού, όχι μόνο να διατηρηθεί αλλά και να αυξηθεί έως την ημέρα των εκλογών:«Στις 18 Μαΐου ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου θα έχει τα δικά του χρώματα. Αυτά που εμείς του δώσαμε πριν από τέσσερα χρόνια.
Τα χρώματα του άδολου και του ακομμάτιστου. Τα χρώματα του δικού μας ανιδιοτελούς πατριωτισμού. Από αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» είπε ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους .