Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Βλέπεις η ΔΕΗ;

Αυτά είναι απίστευτα πράγματα και μόν από εμπάθεια και κακία μπορεί κάποιος να τα κάνει.
Σήμερα και αύριο έχουμε την ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ. Ενας αγώνας γνωστός εδώ και χρόνια και για τον οποίο πηγαίνουν στην Κύμη φίλοι του αυτολινήτου απ'  όλη την Ελλάδα.
άθε χρόνο ο Δήμος και η οργανωτική επιτροπή κάνουν αίτηση στην ΔΕΗ για κάποια παραχή στο κέντρο της διαδρομής, ώστε να έχουν ρεύμα οι καντίνες και να εξυπηρετούν τον κόσμο.
Αυτό έγινε και φέτος. Η παροχή τοποθετήθηκε και όλα καλά όλα ωραία.
Κι όμως κάποιοι είχαν άλλη άποψη. Πληροφορίες ....
λένε πως κάποιος διευθυντής ή προϊστάμενος ή δεν ξέρω τι άλλο, ο οποίος τυγχάνει και υποψήφιος με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και τον κ. Μπουραντά, έδωσε εντολή να αφαιρεθεί η παροχή ρεύματος, για κάποιον τυπικό έστω λόγο!!
Θα πρέπει ο κ. Κωνσταντίνος Τζάρας να μας πει γιατί τοποθετήθηκε αρχικά η παροχή, γιατί μετά αφαιρέθηκε και γιατί στην συνέχεια, όλα ξεπεράσθηκαν και η παροχή είναι στην θέση της.
Κύριε Τζάρα, έχετε υποχρέωση να δώσετε απαντήσεις. Θέλατε να δημιουργηθεί πρόβλημα και να κατηγορηθεί ο δήμαρχος κ. Θωμάς;
Ενα παπαγαλάκι μου μετέφερε πως κάνατε όλο το σκηνικό για να πείτε μεθαυριο πως με παρέμβαση του κ. Μπουραντά, λύθηκε το πρόβλημα!!!!
Την απάντηση κύριε Τζάρα θα την δώσουν οι δημότες της Κύμης το βράδυ της Κυριακής, αλλά πριν από αυτούς θα πρέπει να την δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ.