Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μπουκάραμε στη γιάφκα (1)

Τρυπώσαμε στη γιάφκα της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου σύμφωνα με καταγγελίες ανθρώπων που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος τους, επειδή έχουν εξάρτηση από το παρελθόν και με τίποτα δεν θέλουν το μέλλον να έρθει χωρίς αυτούς.
Πλησιάζουμε στον πρώτο χώρο, κάτι σαν χώρος υποδοχής ας πούμε. Μας κάνουν σωματικό έλεγχο, φοβούνται προφανώς μήπως έχουμε κουμπούρια μαζί μας. Δεν βρίσκουν τίποτα και μας πάνε παρακάτω. Μπήκαμε σε ένα γραφείο με παλιά έπιπλα και πολύ λίγο φωτισμό. Προφανώς εδώ έφτασε .....

νωρίτερα η μικρή ΔΕΗ. Μας επιτρέπουν να καθίσουμε σε έναν καναπέ, έχοντας απέναντί μας ένα ωραίο και άνετο γραφείο. Πίσω ακριβώς από την πολυθρόνα και σε κάποιο ύψος διακρίνουμε μια μεγάλη φωτογραφία αλλά δεν ξεχωρίζουμε το πρόσωπο. Ένα τεράστιο κόκκινο Χ είναι πάνω στη φωτογραφία και από κάτω γράφει ΓΚΑ......., δεν διακρίνουμε περισσότερα.
Κάνουμε υπομονή και περιμένουμε. Σε λίγο και όχι από την πόρτα αλλά από την αντίθετη πλευρά, μετακινείται μέρος του τοίχου και κάνει την εμφάνισή του ένας τύπος ο οποίος δείχνει γνωστός μας αλλά σιγουριά δεν θα λέγαμε πως είναι αυτός. Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει αυτό. Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε με τον αναπληρωτή αρχηγό της οργάνωσης και μας είπανε πως αυτός είναι. Αν τελικά δεν είναι αυτός, ας ψάξουν τα κοπρόσκυλα να βρούνε τον κανονικό. Εμείς αρχίζουμε τις ερωτήσεις.
ΕΡ.:Καλημέρα σας. Είστε αναπληρωτής πρόεδρος ....
ΑΠ.:Σας διακόπτω. Είμαι υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, η οποία στόχο έχει να διοικεί το ποδόσφαιρο εξυπηρετώντας συμφέροντα και πρόσωπα.
....σε λίγο η συνέχεια