Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μπουκάραμε στη γιάφκα (5)

ΕΡ.:Σε μια άλλη οργάνωση είστε αρχηγός και όχι υπαρχηγός. Εκεί κάποιοι σας αμφισβήτησαν και ξεκίνησαν την προσπάθεια για να σας πάρουν την αρχηγία. Τι λέτε;
ΑΠ.:Με το καλό τους περιμένω. Δεν φοβούνται άραγε, αφού λένε πως είμαστε εγκληματική οργάνωση; Με χαρά και δημοκρατικά θα τους περιμένουμε την ώρα των εκλογών. Δεν παρατηρήσατε όμως κάτι. Τα μέλη της δικής μας εγκληματικής οργάνωσης δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Άλλος είναι ....

ψηλός, άλλος κοντός, άλλος χοντρός, άλλος αδύνατος και πάει λέγοντας. Οι απέναντι, αυτοί οι άγιοι άνθρωποι, δύο τουλάχιστον από αυτούς, οι οποίοι κι έχουν αναλάβει δράση, ένας για όλη την Ελλάδα κι ένας για την Εύβοια, είναι και οι δύο κοντοί.

ΕΡ.:Αυτό μας ακούγεται κάπως ρατσιστικό.
ΑΠ.:Γιατί το λέτε. Εγώ θα πρότεινα ή να αδυνατίσει ο ένας ή να παχύνουν τον άλλον, για να κάνουν το αχτύπητο δίδυμο, γιατί έτσι όπως είναι για χτυπημένο μου μοιάζει.


ΕΡ.:Τελικά εσείς τι είστε; Είστε εγκληματική οργάνωση;
ΑΠ.:Τι σας λέμε τόση ώρα. Δεν καταλαβαίνετε τίποτα; Ναι, είμαστε και θα καθαρίσουμε το χώρο του ποδοσφαίρου. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάμε στα σπίτια μας. Δεν θα συμβιβαστούμε με κανέναν.
....σε λίγο η συνέχεια