Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μπουκάραμε στη γιάφκα (3)

ΕΡ.:Τελικά εδώ είναι η κεντρική γιάφκα σας ή στην Εύβοια;
ΑΠ.:Στην Εύβοια την είχαμε αλλά εκεί μας την ανακάλυψαν νωρίς. Εκεί υπάρχουν ειδικά κοπρόσκυλα, τα οποία φροντίζουν ώστε όλα να έρθουν στο φως. Μόνο που θέλουν φώτα την ημέρα, ενώ την νύχτα θέλουν σκοτάδι στο οποίο είχε μάθει να λειτουργεί το αφεντικό τους. Αυτός που....

τους ταϊζει δηλαδή.

ΕΡ.:Υπάρχουν κοπρόσκυλα τα οποία έχουν αφεντικά;
ΑΠ.:Τελικά είστε τελείως άσχετοι. Στο χώρο του ποδοσφαίρου τα κοπρόσκυλα έχουν πάντα τον αρχικοπρόσκυλο. Είναι αυτός ο οποίος δεν αντέχει στα χαστούκια της ζωής και της πορείας του στο ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δεχτεί πως αποτελεί παρελθόν. Φανταστείτε προσπάθησαν και πάλι, χωρίς επιτυχία, να είναι κάτι στο ποδόσφαιρο. Πώς λέμε αντιδήμαρχος - κλητήρας.


ΕΡ.:Συγνώμη αλλά έχουμε μια απορία. Εσείς έχετε κάπου περάσει από ειδική εκπαίδευση; Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος μιας τέτοιας οργάνωσης.
ΑΠ.:Ναι, έχετε δίκιο. Πρέπει να είσαι καλά εκπαιδευμένος για να καταφέρεις  να καθαρίσεις τον χώρο. Τα μέλη αυτής της οργάνωσης είχαν την τύχη να γνωρίζουν καλά όλους αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν να ελέχουν το χώρο του ποδοσφαίρου και να έχουν τους δικούς τους κανόνες, με τις γνωστές παράγκες και ''τα μαύρα'' να πηγαινοέρχονται.
....σε λίγο η συνέχεια