Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 
Με μία σπουδαία "ερυθρόλευκη" γιορτή και την απονομή μεταλλίων και κυπέλλω
Υπεύθυνος της σχολής είναι ο Νίκος Ρόγκας που μαζί με τους άλλους δύο προπονητές τον Δημήτρη Καλέντζη και τον Ιωάννη Μαρίνο, όλοι τους πτυχιούχοι προπονητές UEFA Β , προετοιμάζουν πολύπλευρα τους μελλοντικούς "αστέρες των γηπέδων".
Η γιορτή ξεκίνησε με τους καθιερωμένους αγώνες μεταξύ αθλητών και πατεράδων, και συνεχίστηκε με το αγώνα που παρουσίασε σούπερ θέαμα μαμάδων αθλητών Σχολής.
Στην εκδήλωση ως επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο πολιτευτής Ευβοίας και....

άνθρωπος του αθλητισμού κ. Σταύρος Μακαρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυριαζής Σκλαβούνος αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς (χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός), που έδωσε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές της σχολής.
Ο κ. Μακαρίου απευθύνοντας έναν χαιρετισμό μίλησε για την σπουδαία και πολύπλευρη προσφορά της Σχολής στα παιδιά και την μελλοντική ανέλιξή τους τόσο στον αθλητισμό όσο και στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις ενώ εξήρε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα πολλών πρωτοβουλιών που έχει πάρει ο κ. Ρόγκας για την στήριξη και ανακούφιση φτωχών οικογενειών και του συλλόγου "Χαμόγελο του Παιδιού".
Από την πλευρά του ο κ. Σκλαβούνος συνεχάρη τους μικρούς πρωταθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους.
Ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στη Σχολή αλλά και για την βοήθειά τους σε όλες της δραστηριότητες που γίνονται.
Τέλος συνεχάρη τους αθλητές και προπονητές κ.κ. Μαρίνο και Καλέντζη για την κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων της Σχολής νέων, παίδων και παμπαίδων.
Οι προπονητές κ.κ. Καλέντζης και Μαρίνος ευχαρίστησαν και αυτή με την σειρά τους αθλητές και γονείς για την καταπληκτική συνεργασία που είχαν όλο τον χρόνο.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές κυπέλλων , μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές της σχολής.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας φέτος κλείνει δέκα χρόνια συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, και η δουλειά που γίνεται κάτω από την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Ακαδημιών Ολυμπιακού Πειραιώς αποδίδει καρπούς.
Τέλος συνεχίζονται οι προπονήσεις με τα καλοκαιρινα τμήματα της σχολής να προπονούνται κάθε Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της σχολής τα τμήματα των παίδων και παμπαίδων θα αγωνιστούν στην Ν. Μάκρη σε φιλικούς αγώνες.

ν γιόρτασε η Σχολή Ολυμπιακού στη Χαλκίδα την κατάκτηση και των τριών πρωταθλημάτων στις εγκαταστάσεις της Σχολής στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι).