Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μπουκάραμε στη γιάφκα (4)

ΕΡ.:Σας κατηγορούν πως έχετε κι εσείς, ως οργάνωση, προβλήματα, έχετε κι εσείς παραθυράκια και πάνω σε αυτά πατούν κάποιοι και σας κρατάνε κάπως.
ΑΠ.:Δεν μας κατηγορούν για κάτι τέτοιο. Αφήνουν συνεχώς υποννοούμενα κάποιοι οι οποίοι λειτουργούν ως φερέφωνα και προσπαθούν να το παίξουν επαναστάτες. Τέτοιες επαναστάσεις κάνουν τα μικρά στο νηπιαγωγείο. Τα πρωτάκια δηλαδή, όταν οι μαμάδες τα πηγαίνουν και αυτά δεν θέλουν να την....

αποχωριστούν. Είναι αυτοί οι επανστάτες, οι οποίοι τη μία έρχονται και κλαίνε για να πάρουν ένα χαρτί και την άλλη παριστάνουν τους κάποιους. Λένε πως μας έχουν στο χέρι. Κάποιος να τους πει πως δεν έχουν ελεύθερα τα χέρια τους, αφού μονίμως τα έχουν απασχολημένα ''για να τρομπάρουν''.

ΕΡ.:Τελικά εσείς είστε εγκληματική οργάνωση;
ΑΠ.:Δεν σας πείσαμε κατά την είσοδό στο χώρο; Αν όχι, είμαι βέβαιος πως κατά την έξοδο θα σας πείσουμε.


ΕΡ.:Τι εννοείτε;
ΑΠ.:Πρέπει να καταλάβετε όλοι πως εμείς δεν αφήνουμε τίποτα στη μέση. Θέλουμε αυτό που αρχίζουμε να το φτάνουμε στο τέλος. Αναλάβαμε λοιπόν το ποδόσφαιρο. Θα το παραδώσουμε καθαρό στους επόμενους αφού δεν θα έχουν λόγους ύπαρξης σε αυτό τα λαμόγια και οι παράγκες. Υπάρχουν άλλοι χώροι στους οποίους μπορούν να πάνε με την άνεσή τους αφού τους γνωρίζουν πολύ καλά.
Το ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ούτε από κοπρόσκυλα, ούτε από αρπακτικά δήθεν χομπίστες, ούτε από ανθρώπους οι οποίοι όταν κάνουν την εμφάνισή τους γίνονται θέμα στα μεσημεριανά της τηλεόρασης, ούτε από  τηλεδικαστές οι οποίοι χρόνια χρόνια τώρα τρέφονται από το χώρο.
....σε λίγο η συνέχεια