Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν τα κατάφερε ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ αφού έχασε με αυτογκόλ. Δεν νομίζω πως θα πρέπει αυτή η ήττα να γονατίσει την ομάδα, αφού πρέπει να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων και να διεκδικήσουν βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.
Είναι πλέον φανερό πως η ομάδα θα παίξει την παραμονή της στην κατηγορία στους αγώνες μπαράζ και αυτό οδηγεί στο ότι πρέπει να προετοιμασθούν όλοι κατάλληλα.
Πρώτα θα πρέπει να προετοιμασθεί η διοίκηση η οποία διαθέτει και.....
την εμπειρία και την γνώση και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ματώσουν αν θέλουν να λέγονται επαγγελματίες.
Για τους φιλάθλους δεν θα γράψουμε πως πρέπει να προετοιμασθούν, αφού αυτοί είναι μακριά από τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και απλά περιμένουν εδώ και κάποια χρόνια να υποβιβασθεί, για να παίζει στο ερασιτεχνικό και να έχουν κι αυτοί κάποιο ρόλο!!
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Το παραμύθι των εξηγήσεων και της συμφιλίωσης που ζητούσαν από την διοίκηση, ήταν για να κάνουν κάποιοι αισθητή την παρουσία τους και για επικοινωνιακούς λόγους.
Ποια είναι γι΄ αυτούς τα λάθη της διοίκησης;
Το εξής ένα. Το ότι δεν έσκυψε το κεφάλι και δεν έδωσε έμμισθες παρακαλώ θέσεις, σε κάποιους Ψαχνιώτες!!!
Αλήθεια πόσα εισιτήρια έκοψε ο ΗΡΑΚΛΗΣ στον αγώνα με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ;
Που ήταν όλοι αυτοί οι οποίοι δήλωναν πως μετά την συζήτηση με την διοίκηση θα πήγαιναν στο γήπεδο;
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ προφανώς θα κάνει την προσπάθειά του κι αν τα καταφέρει έχει καλώς. Αν δεν τα καταφέρει δεν πειράζει. θα τον αναλάβουν αυτοί που τον αγαπούν περισσότερο από τον Στούπα, τον Γκαλούφα και τα άλλα μέλη της διοίκησης και θα τον πάνε στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή....