Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κάνουν μια προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουν μια ομάδα με γερές βάσεις και με ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τις υποδομές της ομάδας. Σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν τα καταφέρει και συνεχίζουν την προσπάθεια.
Η χρονιά 2014-2015 τελειώνει θετικά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας αφού σε αυτή την προσπάθεια που κάνουν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό κυπέλλου Εύβοιας και να κατακτήσουν το κύπελλο.
Η φιλοσοφία της ομάδας...
είναι πολύ σωστή και αν η διοίκηση παραμείνει πιστή σε αυτή την κατεύθυνση και συνεχίσει να δίνει εμπιστοσύνη στους κ.κ. Τσιμιχόδημο και Ιωαννίδη, σύντομα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι αυτόνομος σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές και θα γίνει μια ομάδα πραγματική, ποδοσφαιρικά, οικογένεια.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν πιστεύουν ούτε στους περιφερόμενους ποδοσφαιριστές, ούτε στους κομήτες παράγοντες. Ο Πρόεδρος κ. Στρατής το έχει δηλώσει. Η ομάδα θα συνεχίσει έτσι και το μπάτζετ θα μειωθεί 
Όσο για τους φίλους της ομάδας, θα πρέπει να ακολουθήσουν την ομάδα και η αρχή να γίνει από τους γονείς όλων των ποδοσφαιριστών.