Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Η αλεπού 100 χρονών και τα αλεπουδάκια 101 δεν γίνεται. Κύριοι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έφτασε εκεί που έφτασε έχοντας από την αρχή στη διοίκηση τον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι κανείς δεν βρέθηκε να πάρει τον ΗΡΑΚΛΗ κι έτσι αναγκαστικά - και για να μην διαλυθεί η ομάδα - συνέχισε η σημερινή διοίκηση. Μιλάμε για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και όχι σε κάποιο τοπικό πρωτάθλημα. Παρά τα προβλήματα, οι διοικούντες...
την ομάδα κατάφεραν να φέρουν τον ΗΡΑΚΛΗ στα play out την ώρα που υποβιβάστηκαν ομάδες όπως ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ και ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτοί που παριστάνουν τους έξυπνους, γιατί πάλι θα βρεθούν εκτεθειμένοι. Εδώ και χρόνια περιμένουν την πτώση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στα τοπικά πρωταθλήματα. Ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμη και ας συνεχίσουν να κάνουν τάματα στους Αγίους μήπως και τους λυπηθούν.
Κύριοι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα το παλέψει και αν έχει την τύχη με το μέρος του θα τα καταφέρει. Αν δεν τα καταφέρει, θα έχει υποβιβαστεί λόγω αναδιάρθρωσης και όχι αγωνιστικά αφού αγωνιστικά παρέμεινε στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.