Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οι σκέψεις του Μαρκαριάν εν όψει του «τελικού» με Ουγγαρία

Οι σκέψεις του Μαρκαριάν εν όψει του «τελικού» με ΟυγγαρίαΤην Κυριακή 29/3

Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στην Αυστρία, εν όψει του «τελικού» της 29ης Μαρτίου με την Ουγγαρία (21:45), όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στο Euro 2016 ζωντανές.
Το καλό νέο της πρωινής προπόνησης είναι πως ακολούθησε το πρόγραμμα κανονικά ο Βασίλης Τοροσίδης και αναμένεται να είναι στη....
διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Σέρχιο Μαρκαριάν.
Όσον αφορά το σχήμα που θα σκέφτεται ο Ουρουγουανός, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις μέχρι τώρα προπονήσεις, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Καρνέζης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κλάους και Χριστοδουλόπουλος σε ένα σχήμα 4-3-3.

Στην άμυνα μαζί με Μανωλά - Παπασταθόπουλο αναμένεται να βρεθούν οι Σταφυλίδης και Τοροσίδης με τον Σάμαρη σε ρόλο αμυντικού χαφ μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς.

Βέβαια σε κάποιες άλλες δοκιμές, στο πλευρό του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας βρέθηκε ο Παπαδόπουλος, με τον Παπασταθόπουλο στα δεξιά, τον Βύντρα αριστερά, τον Κατσουράνη αμυντικό χαφ και τον Τοροσίδη δεξί χαφ.

Στην επίθεση, τον Στέφανο Αθανασιάδη θα πλαισιώσουν οι Χριστοδουλόπουλος στα αριστερά και Φετφατζίδης δεξιά, ενώ στο κέντρο δοκιμάστηκαν οι Ταχτσίδης και Κονέ. Βέβαια στα δεξιά δοκιμάστηκε και Γιαννιώτας , ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί φανέλα βασικού και στον Φορτούνη.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι την Κυριακή αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, αφού ο κ. Μαρκαριάν τώρα γνωρίζει τους παίκτες και κάθε προπόνηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ για τους έλληνες διεθνείς, που διεκδικούν μια θέση στη βασική ενδεκάδα.