Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Υπάρχουν και άνθρωποι

Τελικά υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι αναγνωρίζουν τα λάθη τους και λένε και μια συγνώμη.
Τέτοιοι υπάρχουν και στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και ειλικρινά τους βγάζουμε το καπέλο. 
Πάντως ο κ. Δήμος Τσελίκας δεν βρήκε ακόμη την δύναμη να ζητήσει συγνώμη, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Φοβάται τον διασυρμό και προσπαθεί να κρύψει το ψέμα του.
Έμεινε μόνος του, αφού όλοι πλέον γνωρίζουν το τι ακριβώς συνέβη και γιατί συνέβη.
Ο κ. Τσελίκας τρέμει φαίνεται την πλατεία της Ιστιαίας και προσπαθεί ακόμη και σήμερα να καλύψει το ψέμα του. Θα μείνει παρέα με το γνωστό παπαγαλάκι και θα.....
προσπαθεί να λασπολογεί και να συκοφαντεί.
Θα έχουμε πολλά να γράψουμε και να πούμε, αν ο κ. Τσελίκας δεν ζητήσει δημόσια συγνώμη. Δεν θα τον περιμένουμε πολύ. Την Δευτέρα το πρωί η υπομονή τελειώνει και θα απαντήσουμε όπως ταιριάζει.
Για τον κ. Αναγνώστου, δεν θα σχολιάσουμε κάτι. Γνωρίζει από την Δευτέρα το απόγευμα όλη την αλήθεια. Οφείλει μια συγνώμη στον κύριο Χατζή και φυσικά στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και να ξέρει πως ο αθλητισμός δεν είναι χώρος όπου ο καθένας μπορεί να πάει για να βγάλει τ΄ απωθημένα του.
Στον γνωστό παπαγάλο της περιοχής, στέλνουμε πολλά κιλά συμπάθειας και δεν περιμένουμε τίποτα από αυτόν. Ας συνεχίσει να τραγουδάει, ανάλογα με το τάισμα  που του προσφέρει ο δικός του. Του ευχόμαστε περαστικά γιατί δεν ¨βούλωσε στόματα, αλλά έραψε το δικό του¨.
Την καλημέρα μας στους ποδοσφαιριστές της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και στους παράγοντες της ομάδας οι οποίοι μας τηλεφώνησαν και πιστεύουμε  πως το ΔΣ της ομάδας θα προχωρήσει και σε επίσημη ανακοίνωση, αργά ή γρήγορα.
Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα, επειδή 2 - 3 θέλουν να γίνουν φίρμες πατώντας πάνω της.