Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Καλημέρα, κύριε Πρόεδρε

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν  έχει ανάγκη από καλές κουβέντες και από θετικά σχόλια. Έχει τη δύναμη που του δίνουν κάθε φορά οι παράγοντες των σωματείων της Εύβοιας και αυτό του είναι αρκετό. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις φανφάρες κι ας μην προσπαθούν να πείσουν πως ξαφνικά αγάπησαν τον Πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου.
Κύριοι, καμία υποχρέωση δεν είχε3 και δεν έχει απέναντί μας ο κ. Παπακωνσταντίνου και ειλικρινά ούτε τηλεφωνικά δεν τον ενοχλούμε πλέον. Αν αυτό εσείς το κρίνετε διαφορετικά και λέτε πως μας έχει γραμμένους, λάθος. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε  πως ήμασταν φίλοι του ή πως μαζί τρώγαμε και πίναμε. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εσείς τον κατασυκοφαντήσατε και τώρα...
παριστάνετε τους φίλους του. Αυτό για μας είναι ευχάριστο. Είναι το καλύτερο αφού δικαιωθήκαμε. Δικαιωθήκαμε γιατί είστε κοπροσκυλοκοτούλες κα όσα γράφατε είχαν στόχο να τα οικονομήσετε από τους αντιπάλους του. Τώρα φυσικά και μετά τις εκλογές αντίπαλοι δεν υπάρχουν. Τους πήρε ο Δίας μαζί του στον Όλυμπο. Εκεί τώρα κάνουν τις συνεδρίες τους και φυσικά τα γνωστά από τη μυθολογία γλέντια τους.
Πρόεδρε, κύριε Παπακωνσταντίνου, κάντε μας μια χάρη. Σβήστε και το κινητό μας από τη μνήμη της τηλεφωνικής σας συσκευής, για να χαρούν αυτοί που σας αγάπησαν ξαφνικά. Εμείς έτσι κι αλλιώς την άποψή μας θα την γράφουμε και θα την λέμε καθαρά όπως πάντα.