Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Συνυπογράφουν;

Οι διοικούντες την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα πρέπει να πούνε αν συνυπογράφουν τα όσα λέει με την επιστολή του ο κ. Αναγνώστου. Αυτό για να μην δημιουργηθούν θέματα χωρίς να φταίνε όλοι και χωρίς να φταίει σε κάτι η ομάδα.
Σε κάποιο σημείο της επιστολής του ο κ. Αναγνώστου κάνει αναφορά σε δημοσιογράφο ο οποίος είναι και στην πειθαρχική επιτροπή και ο οποίος έχει αδερφό ο οποίος.....
πηγαίνει ως παρατηρητής.
Η δημοσιογράφοι οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την επιστολή ως βόμβα κλπ., δέχονται αυτά που λέει ο κ. Αναγνώστου για τον δημοσιογράφο τον οποίο όλοι γνωρίζουμε και από τον οποίο όλοι βοηθηθήκαμε με την ενημέρωση που μας παρέχει για τα θέματα της ΕΠΣΕ;
Αν όχι γιατί δεν καυτηρίασαν αυτή την αναφορά του κ. Αναγνώστου;
Ο κ. Αναγνώστου λέει πολλά, αλλά πολλά είχε πει και προεκλογικά στις Δημοτικές Εκλογές όταν ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας. Το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε, αφού τον άφησε εκτός κι από την Β΄ Κυριακή. Τότε έχασε στην πολιτική, σήμερα έχασε και στον αθλητισμό.
Ο κ. Αναγνώστου είμαι βέβαιος πως κατάλαβε πως με τα λεφτά περνάς καλά, αλλά μόνο στον τομέα της διασκέδασης. Στην πολιτική και στον αθλητισμό χρειάζονται κι άλλα πράγματα.