Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΝ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Δυνατή έδρα, οικονομική άνεση, καλούς ποδοσφαιριστές αλλά επικοινωνιακά και οργανωτικά λίγα πράγματα. Καμία ομάδα δεν πήγε μπροστά, δεν έφτασε ψηλά, όταν υπάρχει μόνο αυτός που βάζει χρήματα αλλά είναι άσχετος από ποδόσφαιρο και οι άλλοι, οι οποίοι κάτι παραπάνω ξέρουν, απλά δεν έχουν λόγο.
Κανείς δεν θέλει να μας πει πώς έφτασε ο προπονητής κ. Σπίντζος...
στην παραίτηση και γιατί η ομάδα δεν προχώρησε σε πρόσληψη προπονητή. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, μετά την παραίτηση Σπίντζου, μπήκε στον αυτόματο πιλότο και για αυτό είχε αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.
Όλα αυτά δεν αρέσουν σε κάποιους αλλά αυτή είναι η άποψή μας. Είναι κρίμα και άδικο αυτή η ομάδα, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, να μην έχει μια καλύτερη τύχη. Θα προσθέσουμε και το εξής. Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι ικανοποιημένοι από οικονομικής πλευράς και να λένε τα καλύτερα αλλά ξέρουν πως αυτά που γράφουμε είναι η αλήθεια. 
Το χρήμα δεν φτάνει για να ικανοποιήσει τα όνειρα ποδοσφαιριστών και ομάδας. Αυτό το έχει η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά δεν έχει άλλα πράγματα. Δεν έχει αυτά που κάνουν μια ομάδα - ΟΜΑΔΑ.