Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, τουριστικών επιχειρηματιών και ιδιωτών, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24/06/2015 στο café Απόλλων όπου θα γίνει ανοιχτή ενημέρωση για την πρόταση που έχει κατατεθεί στην ΕΤΑΔ και αφορά στην αξιοποίηση της πλάζ στα πλαίσια της ανάπτυξης της Αιδηψού.
 Η παρουσία όλων είναι απαιτητή ώστε να κατανοηθεί ευρύτερα η έννοια και το σχέδιο δράσης, χωρίς παραπληροφόρηση και λανθασμένες κρίσεις και επικρίσεις. 
Στην συνάντηση της Τετάρτης θα ενημερωθούν άπαντες για την...
υπό ίδρυση Αναπτυξιακή Εταιρεία, όπου όλοι, ανεξαιρέτως μπορούν να συμμετέχουν. Σκοπός της ενημέρωσης και κατ’επέκταση της ίδρυσης εταιρείας (όπου τα κόστη έχουν υπολογιστεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να συμπεριληφθούν ως μέτοχοι) είναι πρωτίστως, η πόλη της Αιδηψού να σταματήσει την φθείνουσα πορεία που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια και να σταματήσουμε να μετράμε επιχειρήσεις (εμπορικά καταστήματα,ξενοδοχεία,καταλύματα παντός τύπου) οπου κλείνουν με ταχύτητα φωτός. 
Με την βοήθεια όλων μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πόλη μας με τον μοναδικό ανα τον κόσμο πλούτο που μας παρέχει και λέγονται ιαματικά νερά. 

Με εκτίμηση, 
Όλγα Βογιατζή 
Μέλος του Δ.Σ Διαμερισμάτων.Συλλόγου 
Ενοικιαζομένων Δωματίων και διαμερισμάτων.