Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Υπάρχουν και όρια

Όταν ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου, θα βρεθούν κάποιοι ψευτόμαγκες οι οποίοι θα θελήσουν να φοβίσουν ανθρώπους της ενημέρωσης και να τους υποχρεώσουν να λένε αυτά που αυτοί θέλουν.
Αυτή την Κυριακή είχαμε 2 κρούσματα. Το ένα στο γήπεδο των Ψαχνών σε βάρος των κυρίων Γιώτα και Νικολάου και το άλλο στο Ενωσιακό σε βάρος του κ. Αβερκιάδη.
Στη μία περίπτωση κάποιοι Ψαχνιώτες ενοχλήθηκαν και ήθελαν ν΄ ακούνε αυτά που αυτοί ήθελαν αλλά και να ρυθμίζουν την ένταση της φωνής των άλλων!!!!
Στην άλλη περίπτωση κάποιοι "φίλαθλοι" του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ "την έπεσαν" στον κ. Αβερκιάδη όπως ο ίδιος είπε και τον καλούσαν να βγει έξω αν είναι άνδρας!!!
Αυτά δεν είναι τυχαία κύριοι. Δυστυχώς....
κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν κάποια πράγματα και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε. Θα έχουμε χειρότερα.
Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά όταν θα έρθουν τα χειρότερα κάποιοι θα τρέχουν.
Η ΕΠΣΕ είναι πλέον φανερό πως δεν θέλει να πάρει μέτρα. Τοποθετεί τους ανθρώπους της ενημέρωσης κάπου, αλλά δεν τους βάζει κάτω από την ομπρέλα της.
Πρόεδρε κ. Παπακωνσταντίνου είναι με την άδειά σας εντός της περίφραξης. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις γι΄ αυτούς που ασκούν βία σε ανθρώπους που περιγράφουν έναν αγώνα;
Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά γενικό. Τους μόνους που δεν αφορά αυτό το θέμα είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν την ένταση, γιατί αυτοί είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.
Είναι ηθικοί αυτουργοί γιατί προσπαθούν να βάζουν λόγια στους παράγοντες εναντίον άλλων ΜΜΕ.
Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτή την φορά επίθεση δέχθηκαν άνθρωποι του ΡΑΔΙΟ  1 στους 98,1.
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα, αλλά ας προσέξουν όλοι γιατί θα έρθουν χειρότερα.