Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Άποψή μας

Αν ήμουν στην θέση του κ. Τόλια και των άλλων μελών της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα είχα παραιτηθεί. Εμείς είχαμε γράψει από την αρχή πως ο Κοτσάτος ούτε την γέφυρα δεν θα περνούσε και δικαιωθήκαμε. μικρή όμως σημασία έχει αυτό. Έμεινε ο κ. Τόλιας, ο κ. Γκάβαλης, ο κ. Αναγνωστάκης, ο κ. Πολλάλης, ο κ. Μαδαρός και δεν ξέρω ποιοι άλλοι. Το ποιοί από αυτούς τους κυρίους τρέχουν ή δεν τρέχουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν το ξέρω και δεν μ΄ απασχολεί.
Λεφτά πάντως υπάρχουν όσα υπάρχουν και έρχονται από Αθήνα. Το πως και από που ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Έσοδα από χορηγούς και εισιτήρια είναι ελάχιστα....
έως και καθόλου.
Την Δευτέρα αν γίνουν όσα ακούμε πως θα γίνουν θα μάθουμε πολλά.
Θ΄ ανοίξουν στόματα. Θ΄ ακούσουμε ακόμη και για ανθρώπους οι οποίοι "έστησαν στον τοίχο" την ομάδα, με απίστευτους τρόπους. Δεν μας είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά, αλλά κάποιοι θα πρέπει να πάψουν να παριστάνουν τις παρθένες.
Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας δεν μπορεί να δώσει νέα - νέα διοίκηση, εκτός κι αν κάποιοι κλείσουν και πάλι τα μάτια τους και λειτουργήσουν παράνομα και εκτός διαδικασίας.
Όποιος θέλει κάτι να είναι εκεί και να το διεκδικήσει. Αυτή η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ν΄ αποφασίσουν τα μέλη τα οποία θα είναι εντάξει σύμφωνα με το καταστατικό και να ορίσουν ημερομηνία εκλογών. 'Ολα τ΄ άλλα είναι παραμύθια και μόνο γι΄ αυτούς οι οποίοι θέλουν μαγαζάκι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όποιος τον θέλει μαγαζί γωνία, θα πάει στην Γενική Συνέλευση και θα πει το σχέδιό του για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και για τα χρήματα που θα μπούνε στο ταμείο.
Θα πρέπει όποιος είναι αυτός να έχει στο μυαλό του πως μπορεί ο πόλεμος ενάντια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να συνεχιστεί και να μην στηρίξει τα πάντα στο ότι θα πάνε φίλαθλοι στο γήπεδο ή θα τρέξουν οι χορηγοί να βάλουν τα λεφτά τους.
Το κυριότερο, θα πρέπει όλοι να απαντούν στις ερωτήσεις που θα τεθούν και να μην κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους.