Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα κύριε Κασομούλη

Κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά όλοι κάνουμε λάθη.
Σχολιάσαμε χθες την διαιτησία στον αγώνα ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και γράψαμε πως ο διαιτητής κ. Κασομούλης δεν προστάτεψε τον βοηθό του σε μια φάση που οι της Μακρυκάπας δεν συμφώνησαν με την απόφασή του και έκαναν ντου προς το μέρος του βοηθού.
Είμαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσει τον κ. Κασομούλη και φυσικά δεν έγραψα πως δεν είχε καλή διαιτησία.
Κύριε Κασομούλη, αυτοί οι οποίοι έλεγαν διάφορα για τον βοηθό και ....
την απόφασή του, έπρεπε να πάνε στα αποδυτήρια για ξεκούραση.
Πως είναι δυνατόν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στον αγωνιστικό χώρο να ξέρουν τόσο καλά πότε ένας ποδοσφαιριστής είναι σε θέση οφσάιντ ή όχι; Προφανώς τέτοιες ικανότητες δεν έχουν, αλλά επειδή δεν έχουν και την ικανότητα να σταματήσουν τους αντιπάλους, λένε στον επόπτη να πάει να φάει ψάρια, για να βλέπει καλύτερα!!! Κύριε Κασομούλη, γνωρίζουμε τις ικανότητές σας και ξέρουμε πως θέλατε να κάνετε διαχείριση του αγώνα. Εκεί διαφωνούμε. 
Η κίνηση και μόνο προς τον βοηθό, είναι κάρτα κι όταν ακολουθούν διάφορα γαλλικά ή εξυπνάδες τότε υπάρχει η κόκκινη κάρτα.
Είχαμε γράψει πριν τον αγώνα την επικινδυνότητα που υπήρχε και είχαμε σημειώσει πως μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του διαιτητή και των βοηθών. 
Καλή η διαιτησία του κυρίου Κασομούλη και σωστές οι αποφάσεις των βοηθών του.
Οι της Μακρυκάπας άδικα φωνάζουν και άδικα γράφουν τα όσα γράφουν στο fb.
Όσοι θέλουν να κρίνουν, ας κρίνουν πρώτα τα δικά τους λάθη κι ας σκεφτούν τι θα έλεγαν αν ο διαιτητής κ. Κασομούλης δεν επέλεγε απλά να μπει ανάμεσα στον βοηθό του και αυτούς που ούρλιαζαν και όχι την κόκκινη κάρτα.
Κύριε Κασομούλη, καλημέρα και να ξέρετε πως και δεν μοιράσατε κάρτες στη φάση αυτή και σας κατηγορούν κι από πάνω. Εμείς δεν σας κατηγορούμε. Απλά λέμε στους θερμόαιμους πως είναι αχάριστοι.