Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ πιστεύει και παλεύει

  ΚΥΜΗ - ΚΡΙΕΖΑ 4 - 0

Η Κύμη επικράτησε με 4-0 των Κριεζών σε ένα ματς που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και ¨εγκαταστάθηκαν¨μόνιμα στην αντίπαλη περιοχή, Τα Κριεζά όμως αντιστέκονταν σθεναρά και δεν άφηναν τους παίκτες της Κύμης να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Την ¨λύση¨την βρήκαν από τα έντεκα βήματα όταν στο 44΄ ο διαιτητής κ Ρουμπής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού των Κριεζών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καράπας που έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύμη μετά από τις εσωτερικές αλλαγές του κ Παππά, παρουσιάστηκε πολύ πιο ορθολογική στην τελική προσπάθεια και πέτυχε σε 3 λεπτά δυο γκολ. Για να ....
επιτευχθεί αυτό χρειάστηκε να ανεβάσει απόδοση ο Αποστολίδης, ο Καράπας, τα αδέρφια Τσακλάνοι και ο Πόγκας. 
Στο 51΄μετά από συνεργασία του Χριστόφορου Τσακλάνου με τον Αποστολίδη, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή των Κριεζών και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πέρασε την μπάλα στον Πόγκα που μόνος με το τέρμα, έκανε το 2-0. 
Στο 54΄ήταν η σειρά του Δημήτρη Τσακλάνου να πετύχει γκολ, μπαίνοντας από δεξιά με πλασέ έκανε το 3-0. Με αυτό το τέρμα ο Τσακλάνος έφτασε τα 5 γκολ σε 7 αγώνες. 
Το 4-0 διαμόρφωσε με πλασέ ο Πόγκας μετά από ασίστ του Καράπα. 
Η Κύμη με την νίκη αυτή έφτασε στο +9. Οι παίκτες της Κύμης, όλα τους τα γκολ τα αφιέρωσαν στον ¨φυσικό¨αρχηγό τους, τον Στάμο Δαφνή που είναι τραυματίας για το υπόλοιπο της σεζόν. 

ΚΥΜΗ: (Παππάς Δημ.) Τριανταφύλλου, Κουτσαυλής, Γεωργίου, Τσιλικόχρυσος, Τρίκκας (73΄Ρέτσας), Πούρης, Τσακλάνος Δ, Τσακλάνος Χ (61΄Μακρύγιαννης), Πόγκας, Αποστολίδης, Καράπας(70΄Τσακούρας)

ΚΡΙΕΖΑ: (Καδδίτης Παν) Παπαχρήστος, Φέλερης Φ, Φέλερης Ν, Κουντούρης, Αθανασίου, Λαθουράς(47΄Τσιρώνης), Νόνας, Μεγαρίτης (58; Κατσαρής), Σίμωσης, Γεωργίου, Καγκέλης (79΄Αντωνίου)