Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Καλησπέρα σας, κύριε Αναγνώστου

Φυσικά και έχετε  μερίδιο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά και είστε αυτός που έβαλε τα χρήματα στην ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Κανείς δεν θα τα αρνηθεί όλα αυτά, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν δεχόμαστε όμως πως ο κ. Θανάσης Γουρνάς, φίλος και συνεργάτης σας μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν βοήθησε στο να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα, πως δεν είναι προπονητής, πως δεν ξέρει το ποδόσφαιρο και πως εσείς τον κάνατε...
μάγκα.
Κύριε Αναγνώστου, δεν σας παρεξηγήσαμε γιατί πιστεύουμε πως ξέρουμε καλά τον χαρακτήρα σας. Κατά καιρούς έχετε πει πολλά για πολλούς και μετά αλλάξατε γνώμη. Να σας θυμίσουμε  τι λέγατε για τους διαιτητές; Για την ΕΠΣΕ; Για τον Πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Ελευθεριάδη; Για τους πρώην παράγοντες της ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ;
Αγαπητέ Πρόεδρε, ο Γουρνάς ήταν προπονητής πριν από εσάς. Δεν τον κάνατε εσείς προπονητή. Αυτός όμως έβαλε πλάτη για να είστε εσείς ο Πρόεδρος, ο οποίος στην θητεία του οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική.
Κύριε Αναγνώστου, ακούτε πολλούς και κάνετε λάθη. Τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής τα βλέπετε. Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ φίλοι του κ. Γουρνά. Τον εκτιμούμε και τον παραδεχόμαστε. Αν αυτό ενοχλεί, λυπούμαστε αλλά θα συνεχίσουμε.