Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΟ ΘΗΒΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον χειρούργο ορθοπεδικό κύριο Καραγιάννη Ανδρέα. Ο κύριος Καραγιάννης είναι διευθυντής στην ορθοπεδική κλινική του ΙΑΣΩ GENERAL, είχε αναλάβει την υπευθυνότητα της Ιατρικής ομάδας σε διάφορους Επαγγελματικούς Συλλόγους, όπως της ΠΑΕ Εθνικός Πειραιά, της ΚΑΕ Α.Ο. Σπόρτιγκ Πατησίων, της ΠΑΕ Καλλιθέας, του Α.Ο. Φωστήρα, της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης, της ΠΑΕ Ηλυσιακός, ενώ συνεργάζονταν και συνεχίζει να συνεργάζεται με διάφορες....
ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και της Επαρχίας. Από το 2009 και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής και υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης παράλληλα είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο πρόεδρος του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάσης Βυλλιώτης δηλώνει ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή διότι ένας εξαίρετος επιστήμονας θα προσφέρει της υπηρεσίες του στον σύλλογο μας ενώ με αυτήν την προσθήκη ισχυροποιείτε ακόμα περισσότερο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα δουλεύει στα πρότυπα των μεγάλων Π.Α.Ε.
Το ιατρείο του κυρίου Καραγιάννη στην Θήβα βρίσκετε στην οδό Πινδάρου 92 και το τηλέφωνο είναι 2262 0 25255 & 697 444 2369.
Εμείς καλωσορίζουμε τον κύριο Καραγιάννη στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ.

Με εκτίμηση 
    Το Δ..Σ