Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει για μια ακόμη φορά να γράψουμε για την δική μας συμπεριφορά και για την συμπεριφορά ανθρώπων του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Εμείς γράφουμε την άποψή μας για τον σύλλογο και όχι για τα προσωπικά του καθενός, ούτε για αυτά που μας λένε σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις όσοι κατά καιρούς βρέθηκαν στο τιμόνι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
-Τι γράφαμε για τον κ. Ταρνανά; Γράφαμε πως θα χαλάσει πολλά λεφτά και τόπο δεν θα πιάσουν και τους εξηγούσαμε...
τους λόγους. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
-Τι γράφαμε για τον κ. Καρυστινό; Γράφαμε πως δεν κάνει σωστές κινήσεις, πως δεν πρέπει να αλλάζει εύκολα απόψεις και φυσικά πως θα έπρεπε να τολμήσει. Δεν το έκανε κι εμείς ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
-Τι γράφαμε για τον κ. Στούπα; Γράφαμε πως αν δεν απομακρύνει κάποιους από δίπλα του, δεν θα πετύχει τίποτα. Ας μην γράψουμε λεπτομέρειες. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
-Τι γράφουμε για τον κ. Ελευθεριάδη; Γράφουμε πως όταν αναλαμβάνεις τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ''σπας αυγά'', γιατί διαφορετικά ομελέτα δεν θα φας. Να ξέρει πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι για την Γ΄ Εθνική. Εκεί βολοδέρνει πάντα. Για να πετύχει μια διοίκηση, θα πρέπει να πάει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα δούμε αν δικαιωθεί ο κ. Ελευθεριάδης αφού χρήματα υπάρχουν, οι επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν και τίποτα δεν λείπει από τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Αυτά λένε οι διοικούντες. Μακάρι να δικαιωθούν.