Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Μαζί ...και ψηλά

Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν και να εκτιμούν, ξέρουν και να παραδέχονται την αλήθεια και να συγχωρούν τα λάθη μας και ν΄ αναγνωρίζουν τα δικά τους.
Αυτοί οι άνθρωποι, θα είναι δίπλα μας και θα στηρίξουν την νέα μας προσπάθεια. 
Μαζί θα προσπαθήσουμε να πιάσουν τους στόχους που έχουν βάλει κάποιοι στον αθλητισμό, κάποιοι άλλοι στην κεντρική πολιτική σκηνή και άλλοι...
. στην αυτοδιοίκηση.
Στο τέλος του 2018 θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα κριθούμε όλοι.
Εμείς δεν θα σαλιαρίσουμε, ούτε θα πούμε πως είμαστε οι πρώτοι, οι καλύτεροι και άλλα τέτοια κουφά, ούτε θα κοιτάξουμε να διαφημίσουμε τον εαυτούλη μας.
Θα έχουμε την είδηση, θα έχουμε την κριτική και το σχόλιο και κυρίως το ρεπορτάζ βγαλμένο από την καθημερινότητα.
Στην πορεία μας μέχρι σήμερα, κάποιοι επέλεξαν να μείνουν μακρυά ή αν θέλετε επέλεξαν ν΄ ακουμπήσουν κάπου αλλού τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους και μάλιστα κάποιοι από αυτούς, "μας χτύπησαν" ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά και μερικοί τα περιμένουν ακόμη. Σύντομα θα τα πάρουν κι αυτοί και θα διαπιστώσουν πως έκαναν λάθος εκτίμηση. Τους ευχαριστούμε κι αυτούς, γιατί μας βοήθησαν με τον τρόπο και την συμπεριφορά τους και ευχόμαστε να ξαναβρούν τον δρόμο, όχι για να γίνουν φίλοι μας, αλλά για να μην μας βάζουν στην διαδικασία ν΄ αποδείξουμε, πως μαζί μας ήταν καλύτερα.
Λοιπόν βρισκόμαστε στην προετοιμασία και έχουμε μπροστά μας περίπου 45 μέρες, αφού όπως μας είπε ένας φίλος προπονητής, 6 εβδομάδες είναι καλές για προετοιμασία!!!!!
Ελπίζουμε σ΄ αυτό το διάστημα να συναντηθούν οι δρόμοι μας και να πάμε ΜΑΖΙ την νέα περίοδο της ενημέρωσης αυτήν του 2017 - 2018.
Σ΄ εμάς οι κανονισμοί δεν άλλαξαν και δεν θα καταπατηθούν
Πρώτα η ενημέρωση, πρώτα η αλήθεια του ρεπορτάζ και μετά οι αδυναμίες του ενός προς τον άλλον.