Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού πραγματοποίησε στειρώσεις αδέσποτων σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Β. Εύβοιας «Άρτεμις» και την πολύτιμη βοήθεια 12 κτηνιάτρων - μελών της ΕΔΚΕ (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας). 
Στη διάρκειας δράσης δύο ημερών (Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουλίου) στειρώθηκαν συνολικά 35 αδέσποτα σκυλιά από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Οι στειρώσεις διενεργήθηκαν σε δύο ιδιωτικές κλινικές ζώων στην Ιστιαία, έπειτα από την ευγενική παραχώρηση των κτηνιάτρων ιδιοκτήτων τους. 
Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού ευχαριστεί για την...
αμέριστη προσφορά τους: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Β. Εύβοιας «Άρτεμις». 
Τον Πρόεδρο της ΕΔΚΕ κ. Ιωάννη Μπάτσα και τα μέλη του ΔΣ. 
Τους εθελοντές κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ. 
Τους κτηνιάτρους κ.κ. Δημήτριο Παπατριανταφύλλου και Αναστάσιο Καστρινό. 
Την 17μελης ομάδα προσκόπων από το Βέλγιο. 
Την Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων κα. Ελένη Φώτου.
Τον Εμπορικό Σύλλογο του Πευκιού.
Την κα. Στέλλα Ματιγάκη, το προσωπικό του Δήμου, καθώς και τους φιλόζωους συμπολίτες μας, που συμμετείχαν ενεργά στη δράση.
Ο Δήμος μας, γνωρίζοντας το μέγεθος του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα, θα συνεχίσει με εντονότερους ρυθμούς ανάλογες δράσεις με αυτές του περασμένου Σαββατοκύριακου. Θα προβεί επίσης σε ενημερωτική εκστρατεία των Δημοτών μας με έντυπα, συνέδρια και άλλες δράσεις προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και να συμβάλει ενεργά στη λύση του προβλήματος