Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Καλημέρα

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους και μην ξεχνάτε πως σήμερα και αύριο στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου πρωί και απόγευμα.
Πάρτε τα παιδιά σας και πάτε. Αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε.
Φίλες και φίλοι κάποιοι άνθρωποι της ενημέρωσης είναι γεννημένοι γκαφατζήδες και τσιμπάνε εύκολα. Δείχνουν εύκολα τις αδυναμίες τους και καταλήγουν υβριστές.
Τους ενόχλησε που γράψαμε πως αν δεν κατέβει η Ενωση Ιστιαίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και δηλώσει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία, τότε....
θα υποβιβασθεί μία ακόμη ομάδα και αυτή θα είναι το ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
Δεν ενόχλησε κανέναν το ότι η ΙΣΤΙΑΙΑ θα φύγει από την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!
Κουβέντα δεν έγραψαν γι΄ αυτό!!! 
Αλήθεια τι θα γινόταν αν είχαμε 5 ομάδες στην σε Εθνικές κατηγορίες και δήλωναν όλες να αγωνισθούν στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Εύβοιας;
Θα είχαμε πρωτάθλημα με 21 ομάδες;
Δεν θα πάμε παρακάτω το θέμα. Ας τις κάνουν και 42.
Είναι τραγικό όμως το ότι, μας έβγαλαν τρελούς γιατί γράψαμε πως θα υποβιβασθεί ακόμη μία ομάδα και αναφερθήκαμε στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ούτε κουβέντα δεν έγραψαν και δεν είπαν για την ΙΣΤΙΑΙΑ. Δεν ενδιαφέρει και δεν πονάει κανέναν το ότι μια ομάδα της Εύβοιας θα διασυρθεί και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα γίνει φτωχότερο;
Αν γράφαμε για παράδειγμα πως δεν θα δηλώσει συμμετοχή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είχαμε την ίδια συμπεριφορά;
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Το τεστ πέτυχε. Τσιμπήσατε και δικαιώσατε τον κ. Αναγνώστου ο οποίος λέει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και κανείς δεν μετράει την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ εκτός από κάποιους Βόρειους.
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν πονάει.
Εμείς πιστεύουμε πως οι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν την ομάδα τους, δεν θα δώσουν την χαρά σε κανέναν και θα την κρατήσουν με νύχια και δόντια στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Κύριε Αναγνώστου, εσείς προσωπικά αλλά και όσοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ πρόσφατα, βρείτε τα μεταξύ σας και δηλώστε την ομάδα. 
Επειδή οι της ενημέρωσης άφησαν να καταλάβει ο κόσμος πως είχαμε στόχο το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, θα τους γράψουμε δυο κουβεντούλες. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Κανέναν στόχο εναντίον του Αυλωναρίου.
Στόχο είχαμε να καταδείξουμε το ότι κάποιοι θα ήθελαν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, για να έχουν να λένε.
Είδατε κυρίες και κύριοι πως μπορεί ένα σχόλιο να γίνει μεγάλο θέμα, από το πουθενά;
Είδατε πως το apopsignomi μπορεί να σηκώσει από τον καναπέ ακόμη και αυτούς που δεν γράφουν καλοκαιριάτικα σχεδόν τίποτα; Κατά τ΄ άλλα δεν μας διαβάζει κανείς!!!! 
Το σχόλιο το ανεβάσαμε στις 20:00 της Παρασκευής και λίγο αργότερα είχε σημάνει συναγερμός.
Μέχρι το Κατάκολο έφτασε η περιπέτειά τους, αλλά και σ΄ αυτό με λάθος άνθρωπο μίλησαν.
Δεν έπρεπε να μιλήσουν με τον πρόεδρο, αλλά με την σύζυγό του η οποία είναι ψυχολόγος, εκτός κι αν η κατάσταση έχει ξεφύγει και χρειαζόμαστε ψυχίατρο!!!!!!!
Κύριοι, εμείς δεν θα σας βρίσουμε. Απλά σας ευχαριστούμε, γιατί όπως γράψατε σας ενόχλησαν πολλοί, ενώ όπως λέτε εμάς δεν μας διαβάζει κανένας.
Για τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ ο οποίος είπε πως θα παίξουν υπεράριθμες ομάδες και δεν θα υποβιβασθεί καμία, θα κάνουμε μια μικρή διόρθωση.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρει απόφαση τροποποίησης της προκήρυξης η ΕΠΣΕ.
Με την παρούσα προκήρυξη δεν γίνεται να έχει η Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ 17 ομάδες.
Κύριε πρόεδρε, εμείς μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά να τα λέμε όλα.
Περαστικά σ΄ αυτούς που τσίμπησαν και εκδηλώθηκαν.