Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Άλλα λόγια από τον κ. Τσαγκάρη

Την καλησπέρα μας στον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Γιώργο Τσαγκάρη, αλλά θα μας επιτρέψει να σχολιάσουμε την απάντησή του στον κ. Βεζυρτζόγλου Δημήτρη, πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και από τους πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα που πέρασε.
Κύριε Τσαγκάρη "ο νόμος του ποδοσφαίρου" είναι γνωστός σε όσους έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και φαίνεται πως θα χρειασθεί χρόνος για να τον μάθουν όλοι.
Ο Βεζυρτζόγλου δεν πήρε το πριμ που υποσχεθήκατε ως πρόεδρος της ομάδας και όχι ως κάποιος που είδε φως και μπήκε.
Αγνοήσατε ή μάλλον γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια την απόφαση ....
του διοικητικού συμβουλίου με την οποία δεν τιμωρήθηκε ο κ. Βεζυρτζόγλου. Αυτό κύριε πρόεδρε δείχνει κάτι. Δείχνει πως θέλατε να μην πληρώσετε τον ποδοσφαιριστή. Ήταν βλέπετε και από τους καλύτερα αμειβόμενος.
Κύριε Τσαγκάρη, η απάντησή σας στον κ. Βεζυρτζόγλου δεν σας καλύπτει. Τον αδικήσατε και το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός λέει ο λαός.
Κύριε Τσαγκάρη, λέτε σε κάποιο σημείο πως "όταν ένας ποδοσφαιριστής δείχνει ασέβεια προς το συμβούλιο και τους συμπαίκτες του, θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας!!!!
Για πείτε μας κύριε πρόεδρε, γιατί δεν θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας ο πρόεδρος, όταν αγνοεί την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, που λέει να μην τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής;
Κύριε Τσαγκάρη δυστυχώς χάσατε.
Ο Βεζυρτζόγλου δεν έχασε, γιατί ξέρει να μην χάνει. Πήγε στην ΘΗΒΑ και θα πάρει τα χρήματά του και μέσα σ΄ αυτά θα είναι και το πριμ που δεν του δώσατε εσείς.
Δεν χάνει στο οικονομικό ο κ. Βεζυρτζόγλου και το γνωρίζουν και οι πέτρες.
Εσείς γλιτώσατε το πριμ που θα του δίνατε, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε έναν ποδοσφαιριστή και μάλιστα τόσο σημαντικό.
Το χειρότερο είναι πως τον έστειλε στην αγκαλιά αντίπαλης ομάδας και θα τον βρει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο δρόμο του.
Κύριε Τσαγκάρη, ο προπονητής κ. Αυλωνίτης και οι συμπαίκτες του Βεζυρτζόγλου στο πρωτάθλημα που πέρασε, δεν δέχονται σίγουρα αυτή την αδικία και μπορεί να μην το λένε σ΄ εσάς, αλλά το συζητάνε έξω.
Καλησπέρα σας.