Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Παράγοντες, κορόιδα

Τελικά έχει δίκιο ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος χρόνια τώρα προτρέπει τους παράγοντες να μην πληρώνουν μ΄ ένα τσουβάλι λεφτά, ποδοσφαιριστές για να παίξουν στο τοπικό πρωτάθλημα.
Έχουμε χάσει την μπάλα τελείως...
Αρχίζουν από 7.000 ευρώ και φτάνουν και στα 10.000 ευρώ οι απαιτήσεις ποδοσφαιριστών, για να παίξουν στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Το χειρότερο όλων όμως είναι άλλο.
Ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στην ομάδα του τόπου του και παρότρυνε και τον πρόεδρο να συνεχίσει να διοικεί την ομάδα, για να μην....
διαλυθεί κι ενώ έχει αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, να φτάνει στο σημείο να ζητάει το δελτίο του με την δικαιολογία, πως εκεί που θέλει να πάει του δίνουν πολλά λεφτά!!!!!
Όπα μεγάλε. Χαθήκαμε στην πρόσθεση. 
Αυτό δεν σε τιμά καθόλου. Θα μπορούσες να ζητήσεις το δελτίο σου, αν σου χρωστούσαν, αν δεν σου είχαν φερθεί καλά, αν δεν είχαν βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετώπιζες κι αν δεν ήσουν αυτός που υποσχέθηκες να βοηθήσεις, αρκεί να έμεινε ο πρόεδρος!!!
Επειδή όμως όλα έχουν την τιμή τους στην εποχή μας, καλά κάνει ο πρόεδρος και ζητάει χρήματα για το δελτίο σου, αφού σε υπολόγιζε και τώρα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη σου.
Όσο για την ομάδα που "χώνει" σε ποδοσφαιριστές 6.000 - 8.000 ευρώ θα καταλάβει αργότερα πως "τα έχωσε" σε βαρέλι δίχως πάτο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν αυτά τα χρήματα.
Ξέρετε όλοι πως ότι πάρουν στην αρχή και μετά ψάχνουν για τον επιούσιο.
Στην Εύβοια φέτος έχει παραγίνει το κακό και θα έχουμε πολύ πόνο στο τέλος.
Θα πούνε χαλάλι τα λεφτά, μόνο οι παράγοντες της πρωταθλήτριας ομάδας και οι υπόλοιποι, θα τραγουδούν το μοιρολόι!!!
Στον πρόεδρο της ομάδας, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, θα στείλω ένα απλό μήνυμα.
Πρόεδρε, μερικές φορές καλό είναι να παριστάνουμε τον μαλάκα, αλλά ΠΟΤΕ να μην γινόμαστε μαλάκες, γι΄ αυτόν ο οποίος ξεχνάει εύκολα και βάζει πάνω απ΄ όλα τα λεφτά.
Ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ανήκει στην ομάδα και όταν είναι να πάει σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, να πηγαίνει χωρίς να έχει η ομάδα του απαιτήσεις. Όταν όμως είναι ερασιτέχνης, αλλά η ομάδα τον πλήρωνε με 300 - 400 ευρώ τον μήνα, δεν μπορεί να ζητάει να πάει σε αντίπαλη ομάδα της ίδιας κατηγορίας και χωρίς να δώσει κάτι για το δελτίο του.
Κρεμάς την ομάδα ενώ έχει αρχίσει η προετοιμασία;
Σου κρεμάω στο ταβάνι το δελτίο κι έλα να κλάψουμε μαζί.

Κυρίες και κύριοι, το κακό έχει παραγίνει. Αν άξιζες αυτά που ζητάς, θα είχες πάει και σε μια παραπάνω κατηγορία. Για να είσαι στα τοπικά πρωταθλήματα, πρέπει κάτι να μην πάει καλά.
Φαίνεται πως "τα κιλά σου" είναι για το τοπικό και ανάλογα πρέπει να είναι και "τα λεφτά σου"!!!!