Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν εχθρούς του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά κάνουν μεγάλο λάθος και αυτό έχει αποδειχτεί.
Όσοι πέρασαν και δήλωναν Χαλκιδάρες άφησαν πίσω τους συντρίμμια και απαξίωσαν τελείως την ομάδα.
Ευθύνες έχουμε ΟΛΟΙ, αλλά περισσότερες αυτοί που ξόδεψαν πάνω από 500.000 ευρώ σε δύο χρόνια και απαξίωσαν τελείως την ομάδα και την ρεζίλεψαν πανελλαδικά. Αυτοί τώρα την ....
άφησαν στο πουθενά και κάποιοι δεν περνάνε ούτε έξω από το γήπεδο.
Λοιπόν κύριοι να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Δεν ζούμε σε παραμύθι. Άποψή μας είναι πως αυτός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να πάει πουθενά και ούτε κουβέντα για άνοδο στην Β΄ Εθνική.
Για να φτάσει εκεί πρέπει να έχει την δύναμη του κόσμου, όχι για το εισιτήριο ή για να φοβηθούν οι αντίπαλοι, αλλά για να μπούνε στις τρύπες τους, αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να στήνουν την ομάδα, γενικώς.
Μη μας πείτε πως δεν τα πιστεύετε αυτά γιατί θα γελάσουμε.
Όταν μια ομάδα έχει 250.000 - 300.000 ευρώ για μια χρονιά, δεν έχει παρά να φροντίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να οδηγήσει τον κόσμο στο γήπεδο.
Αν η ομάδα οργανωθεί σωστά, μέσα σε 3 χρόνια θα βρει τον τρόπο να πάει στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και να μείνει εκεί.
Κύριοι της διοίκησης επενδύστε στην οργάνωση και στην επικοινωνία με τον κόσμο. Οι μέχρι σήμερα διοικήσεις απέτυχαν παταγωδώς στον τομέα αυτόν. Ευχόμαστε να μην έχετε την τύχη τους.
Εμείς και χωρίς τον Γερμανό θα ήμασταν ευχαριστημένοι, αν είχαμε τα 100.000 ευρώ που δεσμεύτηκε να φέρει ο κ. Κακαβάς και τα 50.000 ευρώ που θα έβρισκαν οι άλλοι από διαφημίσεις κλπ.
Κύριε Μπλέτσα, αν η ομάδα άφηνε στην άκρη το παρελθόν και κρατούσε μακρυά από την ομάδα τους δήθεν, τότε εύκολα θα μπορούσε να βρει και άλλες 100.000 ευρώ, ώστε την επόμενη χρονιά με 250.000 ευρώ να έκανε το επόμενο βήμα.
Εμείς θα θέλαμε τον Μέσι στην ομάδα, αλλά θα προτιμούσαμε πρώτα και πριν τον Μέσι να "καθαρίσει" και το ρόστερ.
Δεν θα γράψουμε άλλα, γιατί δεν πρέπει και γιατί όπως γράψαμε, εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ούτε δήθεν Χαλκιδάρες.