Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Καλησπέρα σας κύριοι

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φαίνεται πως κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν κάποια πράγματα.
Πιστεύουν πως θα γράφουμε αυτά που θέλουν να διαβάσουν και όχι αυτά που πρέπει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μια ομάδα η οποία έχει απαξιωθεί και ιδιαίτερα τα 2 τελευταία χρόνια, αφού έτυχε να την διοικούν άνθρωποι οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνουν ότι και ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο τραγούδι. Τον θυμόσαστε; Τι τραγουδούσε ο Γιάννης; "Πειράζει που είμαι ...
μεγάλη φίρμα":
Μπορεί οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην φόρεσαν φανταχτερά ρούχα και φρου - φρου, αλλά ήθελαν δόξα και έλεγαν αρλούμπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα έχει μια ευκαιρία. Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας έχει ήδη εκνευρίσει πολλούς γιατί δεν σαχλαμαρίζει και δεν "κελαϊδάει" χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να λέει πως είναι παράγοντας. Το τι θα πετύχει δεν το ξέρουμε, αλλά ξέρουμε πως αν μείνει προσγειωμένος και αν οργανώσει σε σωστές βάσεις την ομάδα, στο τέλος θα πετύχει αυτό που κανείς δεν ήθελε.
Ναι αυτή είναι η αλήθεια. 
Οι προηγούμενοι ήθελαν πρωταθλήματα και καμιά 20αριά Χαλκιδάρες ήθελαν να πάρει κάποιος την ομάδα και να την πάει Σούπερ Λίγκ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ελπίζουμε και ευχόμαστε ο κ. Μπλέτσας να μην παρασυρθεί από άλλους και να επιμείνει στην οργάνωση και στην επιστροφή του κόσμου.
Όσο για ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα, ας είμαστε σοβαροί.
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν καλά αμειβόμενοι, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που είχαν βάλει.
Θα επανέλθουμε στο θέμα, μέχρι κάποιοι να καταλάβουν, πως εμείς σεβόμαστε την όποια προσπάθεια κάνουν άνθρωποι με τους οποίους ήπιαμε έναν καφέ και ξέρουμε πως λειτουργούν.
Σ΄ αυτούς ανήκει και ο κ. Μπλέτσας και όσο μπορούμε θα τον στηρίξουμε.
Οι προηγούμενοι μας φόρτωσαν ψέματα και στο τέλος πήγαν σπίτι τους.
Κάποιοι νόμιζαν πως είχαν φτερά αετού και πως θα πετούσαν στα σύννεφα, αλλά τα φτερά τους είναι σαν αυτά που έχουν οι σερβιέτες....
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όταν θα μάθετε όλη την αλήθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του χθες, θα ανοίξετε την παλάμη σας και θα την κατευθύνετε εκεί που πρέπει.