Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Καλημέρα στην ΕΠΣ Εύβοιας

Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ξέρετε καλά πως εμείς δεν χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά κανενός και στο κάτω κάτω εσείς αυτό δεν το έχετε ανάγκη. Έχετε την στήριξη των Σωματείων - μελών της Ένωσης και αυτό φτάνει.
Το κακό είναι πως τόσα χρόνια η Ένωση Εύβοιας έχει προσφέρει ασυλία σε κάποιους δήθεν φίλους σας, οι οποίοι ουσιαστικά και τυπικά δεν εκπροσωπούν κανένα σωματείο και το μόνο που κάνουν είναι να σας χρησιμοποιούν ως δήθεν φίλους, για να πουλάνε το εμπόρευμά τους. Το χειρότερο όλων ξέρετε ποιο είναι; Θέλουν να περνάνε το μήνυμα πως σας ελέγχουν και ....
μπορούν να εξαφανίζουν πρόστιμα, τιμωρίες κλπ.
Το αν τα καταφέρνουν ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα. Η ουσία δεν αλλάζει κύριοι και θα πρέπει αυτοί οι ΚΥΡΙΟΙ να μπούνε στην θέση τους και να πάψουν να σας διασύρουν.
Έρχονται εκλογές το 2019 και όπως πάντα οι τύποι αυτοί δεν θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής σας, αλλά "θα σταυρώσουν" κάποιους από εσάς και κάποιους ανεξάρτητους, αν υπάρχουν. Επειδή διαπιστώνουμε πως η ΕΠΣΕ θα επιτρέψει να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ως εκπρόσωποι σωματείων, να προσέξει τα πάντα, γιατί ο νόμος είναι σαφέστατος.
Θα δούμε αν αυτή την φορά, θα βρείτε την δύναμη να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.
Θα δούμε κι αν ο κύριος Ψαθάς έχει εξαρτήσεις από πρόσωπα και συμφέροντα κι αν η αρμόδια επιτροπή θα κάνει σωστά την δουλειά της.
Εμείς δεν πιστέψαμε ποτέ πως η ΕΠΣΕ παίρνει τα ποσοστά της ή πως κάνει ότι κάνει για κομματικούς λόγους. Αυτά τα λένε αυτοί οι οποίοι επίσης λένε, πως σας κάνουν ότι θέλουν.
Καλημέρα σας.