Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας.
- Ένα ακόμη 3ήμερο και θα είναι τουριστικά δυνατό, αφού είναι το τελευταίο πριν την γιορτή της Παναγιάς. Απολαύστε το λοιπόν με την οικογένειά σας και τις παρέες σας και αφήστε για λίγες μέρες τις σκοτούρες στην άκρη.
Φυσικά έχουμε από την μία τον Τσίπρα με τις φανφάρες του και από την άλλη τον Παγώνη με την Δημοτική Αγορά, αλλά τι να κάνουμε, ας πρόσεχε ο καθένας όταν είχε πάει στην κάλπη. 
Θέμα προέκυψε και με την παραίτηση του κυρίου Δημήτρη Θωμά, από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Η κάθε πλευρά λέει τα δικά της, ...
αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο κ. Θωμάς παραιτήθηκε και δήλωσε πως θα διεκδικήσει την νίκη στις εκλογές που θα γίνουν το 201
9 κόντρα σ΄ αυτούς που προσπαθούν μ άλλα μέσα να τον εξοντώσουν πολιτικά.


- Έχουμε την εντύπωση πως θα έχουμε νέα Μιαούλεια αλλά αυτή την φορά ο μπουρλοτιέρης δεν θ΄ ασχοληθεί με ναυμαχίες, αλλά θα κάνει επίθεση από στεριά!!
Πυρ και μανία ο πρόεδρος του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ κ. Βασίλης Βούλγαρης με την συμπεριφορά κάποιων οι οποίοι ενώ δεν είναι σε καμιά διοίκηση καμιάς ομάδας, επιχειρούν να πείσουν ποδοσφαιριστές να φύγουν από τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και να πάνε σε άλλη ομάδα. Λένε μάλιστα στους ποδοσφαιριστές πως ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ διαλύθηκε!!
Κύριε Βούλγαρη τι να σας πούμε εμείς. Αυτοί δηλώνουν έντιμοι κύριοι και χαρακτηρίζουν άλλους λαμόγια. Εσείς πάλι ρωτάτε εμάς να σας πούμε αν έχουν κάποια συμφέροντα και "τρέχουν", ενώ δεν μπαίνουν στην διοίκηση;  Κύριε Βούλγαρη, μάλλον από υπερβολική αγάπη για την ομάδα το κάνουν.
Το δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση, μας είπε ο κ. Βούλγαρης. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ δεν θα διαλυθεί, για κανέναν λόγο κι ας πάψουν να λένε βλακείες.

- Καλό 3ήμερο να έχετε όλοι σας και σιγά σιγά να πηγαίνετε και σε κανένα γήπεδο αφού έχουν αρχίσει τα φιλικά.