Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ας μην φτάνουμε στα άκρα. Ας μην λέμε παραμύθια στον κόσμο.
Έστω και μία φορά, ας τολμήσουν αυτοί που εδώ και καιρό έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους, να πούνε αλήθειες και να ελευθερώσουν τον ΛΗΛΑ από τα δεσμά και τις εξαρτήσεις.
Βγαίνουν και λένε στα καφενεία και στους γνωστούς τους, πως δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για τον ΛΗΛΑ και γι΄ αυτό παρέμειναν αυτοί και η παραδιοικούντες, για να μην διαλυθεί!!!
Εκεί ακριβώς είναι το ψέμα και πρέπει να...
το φωνάξουμε.
Έμειναν στον ΛΗΛΑ, γιατί ήξεραν τι θα συνέβαινε, αν άφηναν την διοίκηση σε άλλους.
Τα βιβλία της ομάδας, θα τους έβγαζαν στην σέντρα και θα είχαν προβλήματα.
Για να τελειώνουμε λοιπόν.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν πεθαίνει κυρίες και κύριοι, γιατί υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ξέρουν το ποδόσφαιρο και δεν θα πέφτουν στα πατώματα για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Αυτοί που λένε τα όσα λένε, θα πιούν το ποτήρι μέχρι το τέλος. Η ομάδα που ακόμη δεν άρχισε προετοιμασία, είναι ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού!!! Θα μας πείτε με ποιους ποδοσφαιριστές ν΄ αρχίσει προετοιμασία;
Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ τον οποίο κάποιοι από τον ΛΗΛΑ, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Βούλγαρη, τον είχαν προς διάλυση αρχίζει την προετοιμασία του. Είναι στην Β΄ Κατηγορία, αλλά εκεί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στέκουν με σεβασμό απέναντι στην ιστορία του.
Είναι ντροπή και υποτιμητικό για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, να τρώει πόρτα ακόμη και από ποδοσφαιριστές οι οποίοι ούτε για 18άδα δεν είναι.
Που είναι άραγε αυτοί που έχουν λεφτά, αυτοί που έχουν πρόσωπο, αυτοί που ξέρουν να διοικούν και αυτοί οι οποίοι ως παραδιοίκηση κινούν τα νήματα κι ας λένε το αντίθετο;
Ξέρουν όλοι ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τηλεφωνούν σε ποδοσφαιριστές, για να τους πείσουν να πάνε στην ομάδα. Γιατί δεν πείθουν κανέναν;
Είναι δυνατόν να έχεις στα χέρια σου έναν ποδοσφαιριστή, να του λες πως θα του δώσεις μια προκαταβολή 200-300 ευρώ και να μην μπορείς ούτε αυτά να δώσεις, γιατί δεν θέλεις να βάλεις από την τσέπη σου, αλλά θέλεις να πληρώνουν άλλοι;
Τραγικό. Η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα και αυτό κάνει μπαμ από μακριά.
Στο ΛΗΛΑ υπάρχουν δύο προπονητές, ο κ. Ταυταρίδης στην μεγάλη ομάδα και ο κ. Σταμογιάννης στις υποδομές, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και φυσικά γνωρίζουν όλους τους ποδοσφαιριστές. Γιατί δεν μπορούν να φέρουν κάποιους; Απλή και η απάντηση. Έχουν υποδείξει ποδοσφαιριστές, αλλά διοικούντες και παραδιοικούντες, τους θέλουν χωρίς μία!!!
Αυτό ίσως μπορεί να το πετύχουν σε συνεργασία με τον τρίτο προπονητή, ο οποίος παραδίδει μαθήματα από το fb και δηλώνει πως είναι γνώστης των πάντων και επιστήμονας προπονητής.
Κυρίες και κύριοι, υπάρχει λύση. Τουλάχιστον 4 - 5 από τους διοικούντες και παραδιοικούντες τον ΛΗΛΑ, έχετε λεφτά και δεν είσθε, όπως λέτε, λαμόγια. Βάλτε λοιπόν το χέρι στην τσέπη, δώστε προκαταβολές και θα βρείτε ποδοσφαιριστές. Τα χρήματα δεν θα τα χάσετε. Θα τα πάρετε πίσω όταν τα πάρετε από τους Βασιλικαριώτες και από χορηγούς, αφού εσείς έχετε πρόσωπο και είσθε στην ελίτ του Βασιλικού.
Αν φυσικά δεν μπορείτε, δηλώστε το και αφήστε ήσυχη την ομάδα.
Αν την οδηγήστε σε διασυρμό, τότε δεν θα φταίνε αυτοί που θα κελαϊδάνε.