Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλιστα όχι με 12 αλλά με 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι σύντομα θα γίνουν 25 και επίσης σύντομα ο προπονητής θα ξεκαθαρίσει με πόσους και ποιους θα ξεκινήσει την μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Είχαμε γράψει πως θέμα με ποδοσφαιριστές δεν θα υπάρχει στην ομάδα και πως το θέμα θα είναι στο αν η ομάδα θα μπορέσει αγωνιστικά να είναι έτοιμη και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή ή όχι.
Οι διοικούντες θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και να....
μην αθετήσουν τα όσα υποσχέθηκαν και φυσικά προπονητές και ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτά που πρέπει και να μην χάσουν την ευκαιρία που τους δίνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, την άποψή μας την ξέρετε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μακάρι να είναι και πρωταθλητής, αλλά εμείς επιμένουμε
Η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή και να βάλει γερές βάσεις και όλη η προσπάθεια θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να αγκαλιάσει ο κόσμος τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Επειδή ακούμε διάφορα, θα επαναλάβουμε πως η ομάδα ήταν βουλιαγμένη στα χρέη και είχε απαξιωθεί όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά σε όλη την Ελλάδα.
Πιστεύουμε πως ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας θα κάνει ότι μπορεί, ώστε η ομάδα να αποκτήσει όσα είχε χάσει και σε οργανωτικό επίπεδο και σε δημόσιες σχέσεις.
Εμείς τον εκτιμούμε και το ξέρει, αλλά θα περιμένουμε να δούμε, αν θα μείνει αταλάντευτος στα θέματα πειθαρχίας και οργάνωσης και φυσικά θα κάνουμε την κριτική μας.
Ξέρουμε τι παρέλαβε και γι΄ αυτό δεν θα γράψουμε πολλά.
Σίγουρα έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο να πρέπει να πληρώσεις πολλά γιατί τους χρωστούσαν οι προηγούμενοι και φυσικά να πληρώνεις και τα τρέχοντα.
Θα πλήρωνε κάποιος σε ποδοσφαιριστές 15.000 - 20.000 ευρώ για την Γ΄ Εθνική;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φτάσει να κόβει από 500-1.000 εισιτήρια, τότε θα φανεί η διαφορά. 
Για μας στόχος θα έπρεπε να είναι η παρουσία του κόσμου, μια καλή πορεία και η οργάνωση της ομάδας.