Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Η δική μας άποψη

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να νομίζει πως είναι ο καλύτερος και πως μπορεί να ζει από το ποδόσφαιρο. Καλό είναι αυτό, αλλά για να το πετύχεις δύο τρόποι υπάρχουν. Να είσαι καλός ποδοσφαιριστής και να είσαι επαγγελματίας ή να είσαι για το τοπικό και να βρίσκεις κορόιδα επαγγελματίες οι οποίοι θα σε πληρώνουν!!!!
Κύριοι ποδοσφαιριστές και κύριοι παράγοντες, πρέπει ΟΛΟΙ κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να ζήσει. 
Αυτός που αξίζει θα προχωρήσει και θα έχει το συμβόλαιό του με ....
λίγα ή πολλά.
Οι υπόλοιποι ή πάμε στα σπίτια μας ή παίζουμε στην ομάδα της γειτονιάς μας η οποία και κάτι θα μας δώσει για τις βενζίνες κλπ.
Όταν μια ομάδα έχει έναν ποδοσφαιριστή και συμφωνεί μαζί του, για να συνεχίσουν δίνοντας και 3.000 ευρώ για οδοιπορικά (έτσι τα λένε), ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πάει να ζητήσει το δελτίο, επειδή η διπλανή ομάδα του δίνει 6.000 ευρώ;
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αν ήμασταν στην θέση του παράγοντα, αυτόν τον ποδοσφαιριστή θα τον αντιμετωπίζαμε με δύο τρόπους.
1ος τρόπος: Θα "τον βάζαμε ψυγείο" και το δελτίο του καρφωμένο στο ταβάνι.
2ος τρόπος: Συμφωνήσαμε 3.000 ευρώ και αθέτησες τον λόγο σου; Γιατί να κερδίσεις εσύ και να χάσει η ομάδα; Πας για τα περισσότερα; Στο καλό, αλλά θα μοιρασθούμε την ζημιά. Από τα 3.000 ευρώ παραπάνω, θα δώσεις στην ομάδα τα μισά. Φέρε λοιπόν τα 1.500 ευρώ και άντε στο καλό.
Οι παράγοντες των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα, θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι στην Σούπερ Λίγκα. Έρχεται ο μπαμπάς και φέρνει τον πιτσιρικά του και φέρνει κι ένα χαρτί με το οποίο εξασφαλίζει πως τον Ιούνιο ο πιτσιρικάς θα είναι ελεύθερος!!! Γιατί άραγε οι ομάδες το δέχονται αυτό; Είναι ανίκανοι οι παράγοντες να έχουν δικούς τους ποδοσφαιριστές; Είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν υποδομές;
Γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής να έρθει να κάνει την αρπαχτή του και να φύγει, ενώ ένα άλλο παιδί της ομάδας πήγε κερκίδα ή στο σπίτι του εξ αιτίας του γυρολόγου ποδοσφαιριστή;
Η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ κερδίζουν χρήματα από κάτι τέτοια κόλπα, αλλά το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει τίποτα.
Κύριοι παράγοντες, δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές. Εσείς φταίτε, αφού πιστεύετε πως θα γίνετε μεγαλοπαράγοντες.