Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.  Την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος και βρέχει δεν βρέχει ομπρέλα να μην κρατάμε πάνω από το κεφάλι μας, μήπως και ο καλός Θεούλης "μοιράσει" λίγο μυαλό, ώστε να το έχουμε στις 7 Ιουλίου και να ψηφίσουμε σωστά.

- Μια βόλτα σήμερα από το στάδιο της Χαλκίδας θα μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αγώνες στίβου τους οποίους κάθε χρόνο διοργανώνει με επιτυχία ....
Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας. Πάρτε τα παιδιά σας και πάτε στο στάδιο από τις 16:00 μέχρι τις 21:30.

- Ψάχνουν να βρούνε γωνία στο δεκάρικο κάποιοι, σε σχέση με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Παριστάνουν τους ειδικούς και προσπαθούν να μειώσουν κάποιους υποψηφίους λέγοντας πως δεν τους ξέρει κανείς!!!! Είναι τραγικό να το λένε και να το γράφουν άνθρωποι οι οποίοι όταν έβαλαν υποψηφιότητα  ακόμη και ως διαχειριστές της πολυκατοικίας τους πάτωσαν στην κυριολεξία. Περιμένετε και θα δείτε εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όχι σήμερα που θ΄ ανακοινωθεί, αλλά όταν αρχίσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης!!!!!

- Το ξαναγράφουμε. Την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν την ορίζουν τα καφενεία, ούτε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα γίνει καφενείο. Έγινε μια προσπάθεια ώστε να βρεθεί διοίκηση και όλα πήγανε καλά. Η Γενική Συνέλευση θ΄ αποφασίσει με ηρεμία, αν θα στηρίξει την πρόταση η οποία θα έχει σχέδιο 3ετίας για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ή όχι. Εμείς ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε και μάλιστα με το παραπάνω, γιατί δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που θέλουν "να τελειώσει"¨ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Χαλαρά θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να πάμε δυνατά από Δευτέρα και μέχρι της 7 Ιουλίου που θα διεξαχθούν οι Εθνικές Εκλογές και θα έρθει η απαλλαγή από μια κυβέρνηση από την οποία τα είδαμε ΟΛΑ. Δεν είναι μόνο το να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα είναι να μην δοθεί καμία δυνατότητα σε μικρά κόμματα να θέλουν θέσεις κυβερνητικές και να βάζουν τρικλοποδιές και να εκβιάζουν. Να πάρει αυτοδυναμία όποιο κόμμα θα κληθεί να κυβερνήσει για να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

- Η κυρία Φώφη Γεννηματά δεν ξέρουμε ούτε τι θέλει, ούτε προς τα που το πάει, εκτός κι αν πιστεύει πως θα είναι το ΚΙΝ.ΑΛ πρώτο κόμμα. Κυρία Γεννηματά οι καθαρές θέσεις θα βοηθούσαν το ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά δεν τις βλέπουμε. Το να θέλετε να πάρετε τους πρώην δικούς σας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κακό, αλλά είναι κακό να θέλετε να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να έχετε εσείς ρόλο. Φροντίστε να πάτε το κόμμα σας πάνω από το 10% και αφήστε τα υπόλοιπα.

- Να μπούνε στην Βουλή Βελόπουλος, Βαρουφάκης, Λεβέντης, Κωνσταντοπούλου  και κάποιοι άλλοι και θα δούμε πολλά και διάφορα στον Ναό της Δημοκρατίας. Ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει να προσέξει για να μην ξαναδούμε στην βουλή περισσότερα από αυτά που έχουμε δει από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα.

- Μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα έχει ξεκινήσει η συζήτηση με προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή, ώστε να πάρει τον δρόμο της η συζήτηση με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώσουν ομάδα Α΄ Κατηγορίας. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τώρα "αλλάζουμε" και δεν κάνουμε λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο λαμόγιο από τους άλλους.

- Η ΕΠΣ Εύβοιας δεν ήταν και δεν θα είναι ενάντια στον ΑΟ  ΧΑΛΚΙΣ ποτέ. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΠΣΕ είναι απογοητευμένοι και πικραμένοι από συμπεριφορές προσώπων και την αχαριστία. Είναι στην ίδια μοίρα με τους φίλους της ομάδας. Όταν θα διαπιστώσουν πως άλλαξε συμπεριφορές ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ , τότε είναι βέβαιο πως όλα τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα είναι δίπλα στην ομάδα. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να ρίχνουν δηλητήριο στις σχέσεις της ΕΠΣΕ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.