Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Γενική Συνέλευση

Μπορεί ο καθένας μας να λέει και να γράφει όσα θέλει, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνουμε με το σήριαλ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτός που αποφασίζει για τα πάντα, είναι η Γενική Συνέλευση και όχι ο κάθε πικραμένος. 
Η ομάδα έχει φτάσει στην πλήρη απαξίωση και δεν φταίνε ούτε οι φορείς, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δυστυχώς την ευθύνη την έχουν οι διοικήσεις οι οποίες αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τους προέδρους και μέλη, αλλά δεν αλλάζουν την νοοτροπία και την πολιτική.
Στο παιχνίδι της απαξίωσης φταίμε και όσοι ασχολούμαστε με την....
ενημέρωση και ιδιαίτερα όλοι αυτοί που ανάλογα με το ποιος ήταν ο πρόεδρος, είχαν και μια διαφορετική συμπεριφορά.
Σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα τα ΜΜΕ δεν έμπαιναν κατά μπουλούκια στα γήπεδα, ούτε είχαν δηλώσεις και συνεντεύξεις με όποιον ήθελαν όποτε ήθελαν. Υπήρχε το γραφείο τύπου, με το οποίο κανόνιζαν τα πάντα. Σε όλες σχεδόν της ομάδες υπήρχε εσωτερικός κανονισμός τον οποίο σεβόντουσαν προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά και οι διοικούντες.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συτά δεν υπήρχαν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όπως και κάθε ομάδα πρέπει να μην χαρίζουν αυτό που παράγουν. Το ποδόσφαιρο δηλαδή. Το ποδόσφαιρο είναι προϊόν και ως προϊόν πρέπει η κάθε ομάδα να το διαχειριστεί.
Λένε οι άνθρωποι της ενημέρωσης, πως προβάλλουν την ομάδα και θα πρέπει να τους πληρώνει η ομάδα και όχι να την πληρώνουν.
Από που προκύπτει αυτό; Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την πολύ προβολή, δεν είχε που να βάλει τους φιλάθλους, τους χορηγούς και τους διαφημιζόμενους!!!
Λοιπόν έναν ένα τα πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους.
Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτή θ΄ αποφασίσει και κανένας άλλος.
Θα κατατεθεί με κάθε επίσημο τρόπο το σχέδιο για τα επόμενα 3 χρόνια και αυτό θα εγκριθεί ή όχι από την Γενική Συνέλευση.
Με αυτό το σχέδιο θα προχωρήσει η διοίκηση που θα προκύψει και όχι με τα θέλω του καθενός.
Η Γενική Συνέλευση είναι το κυρίαρχο όργανο και όποιος το φοβάται ας μην ασχοληθεί με την ομάδα.
Μέχρι σήμερα ακούμε πως η σημερινή διοίκηση έβαλε τόσα, η προηγούμενη τόσα, η προηγούμενη της προηγούμενης άλλα τόσα, αλλά φαίνεται πως όλα αυτά ήταν στο μιλητό ή αυτά που μέλη της διοίκησης πήραν ως οικονομική ενίσχυση από κάποιους και τα εμφανίζουν ως δικά τους.
Καθρέφτης των οικονομικών της ομάδας πρέπει να είναι ο τραπεζικός λογαριασμός και όχι τα μπακαλόχορτα, στα οποία γράφει ο καθένας ότι θέλει.
Αυτός θα έπρεπε να δοθεί στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και όχι ν΄ ακούμε παραμύθια.