Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, από τα μεσάνυχτα άρχισε επίσημα η προεκλογική περίοδος και πλέον υποψήφιοι βουλευτές βγήκαν παγανιά και ρίχθηκαν στο κυνήγι του σταυρού. Ο κάθε πολίτης δεν πρέπει να ξεχνά πως λευκή επιταγή δεν πρέπει να δίνουμε σε κανέναν βουλευτή και καλό θα ήταν κάθε φορά που έχουμε εκλογές ν΄ αλλάζουμε ....
και βουλευτές.

- Τετάρτη σήμερα και βρισκόμαστε ήδη στην διαδικασία να βρεθούμε στην Αθήνα και ελπίζουμε να επιστρέψουμε με καλά μαντάτα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν θα κάνουμε εισαγωγή προέδρου και διοίκησης, ούτε φυσικά προπονητών και ποδοσφαιριστών, αφού απ΄ όλα έχει η Εύβοια. Πάντως είναι αλήθεια πως όλοι έχουν ως δεδομένο πως η ομάδα τελείωσε. Εμείς τους λέμε πως κάνουν λάθος.

- Ένα θέμα το οποίο μας προκαλεί εντύπωση είναι το ότι η σημερινή διοίκηση δεν ακουμπάει καθόλου το χρέος προς την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ το οποίο είναι περίπου 4.500 ευρώ. Κάτι είπε ο κύριος Γιαμπουράς, αλλά καταλάβαμε πως αυτά τα χρωστάει η προηγούμενη διοίκηση!! Κυρίες και κύριοι η ομάδα έχει συνέχεια και όπως άλλοι αναλάμβαναν τις υποχρεώσεις των προηγούμενων, έτσι κι εσείς θα έπρεπε να πληρώσετε αυτή την υποχρέωση. Ο κύριος Καρυστινός γνωρίζει καλά το πως και το γιατί η ΕΠΣΕ διευκόλυνε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 

- Λένε πως ο Γκέρσι συμφώνησε ήδη με ομάδα, αλλά εμείς λέμε πως συζητήσεις έκανε αλλά δεν έχει απαντήσει και θα περιμένει, αφού ξέρει πως ίσως υπάρξει πολύ καλή πρόταση από ομάδα Α΄ Κατηγορίας.