Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η άποψή μας

Κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και για τον κύριο Μαρκόπουλο Κώστα.
Οι φήμες αυτές θέλουν τον κ. Μαρκόπουλο εκτός ψηφοδελτίου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αυτό αν πραγματικά συμβεί, αυτή την δεδομένη στιγμή θα είναι πλήγμα για το κόμμα και θα επιτρέψει σε πολλούς να βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς δεν ανήκουμε στους βολεμένους κομματικά, ούτε υπήρξαμε παρατρεχάμενοι βουλευτών. Εμείς μπορούμε ελεύθερα να ...γράφουμε την άποψή μας και χωρίς να φοβηθούμε κανέναν.
Πιστεύουμε ειλικρινά πως κάποια συμφέροντα έπεσαν με πείσμα πάνω στον πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και θέλουν τον Μαρκόπουλο εκτός ψηφοδελτίων επειδή πριν τις δημοτικές εκλογές μίλησε για ΣΕΧΤΑ οικονομικών, πολιτικών  και επιχειρηματικών συμφερόντων στην οποία όπως είχε πει είχε σχέσεις ο δήμαρχος και βουλευτής.
Αγαπητέ πρόεδρε, κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τον κύριο Μαρκόπουλο, αλλά την αδικία δεν την θέλει ούτε ο Θεός.
Αν ο βουλευτής της Εύβοιας κύριος Κεδίκογλου δεν θέλει τον Μαρκόπουλο στο ψηφοδέλτιο για να τρέχει μόνος του, σας λέμε πως αυτός έκανε τα χειρότερα ενάντια στους Νεοδημοκράτες υποψηφίους δημάρχους.
Τα συμφέροντα στα οποία αναφερόταν ο κ. Μαρκόπουλος είναι υπαρκτά, αλλά δεν πιστεύουμε πως έχουν πρόσβαση στον πρόεδρο και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα διχάσουν τον κόσμο.
Κύριε Μητσοτάκη διαψεύστε τους όλους και ενώστε το κόμμα.