Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή, Τέλος σήμερα και για τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων. Αρχίζουν διακοπές τα παιδιά και γι' αυτό θα τα ευχηθούμε καλό Καλοκαίρι. Καλό Καλοκαίρι θα ευχηθούμε και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι φροντίζουν για την μόρφωση των παιδιών μας.  ραντεβού τον ....
Σεπτέμβριο!!!!

- Μπορεί να μην το πιστεύει κανείς, αλλά αυτοί που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα κατάφεραν. Φρόντισαν ώστε σύντομα να αποκτήσει η ομάδα διοίκηση και για τουλάχιστον 3 χρόνια να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πληροφορίες λένε πως το όνομα του προέδρου θα προκαλέσει έκπληξη, αλλά η μεγάλη έκπληξη θα είναι το ότι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πέθανε, όπως κάποιοι πίστευαν και ήθελαν.

- Ο κύριος Κώστας Καλλιμάνης ανέλαβε προπονητής στον Ελλήσποντο και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Αυτή η ομάδα κάποια στιγμή θα πρέπει να βρει τον δρόμο της και να μην συνεχίσει  όπως μέχρι σήμερα. Να περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα ισχύσει το κανείς δεν στεριώνει στον τόπο του.

- Χαμός με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και βγάζει γέλιο η συμπεριφορά υποψηφίου, ο οποίος θέλει να μειώσει όλους τους άλλους ώστε ν΄ ανέβει ψηλά ο ίδιος. Θα είναι ήττα για τον ίδιο αν τώρα που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι στα πάνω της, ο ίδιος πάρει λιγότερους σταυρούς από το 2015.

- Επιμένουν στον πρώην δήμαρχο της Σκύρου τα ΜΜΕ και μας λένε πως οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα ψηφίσουν νέα πρόσωπα; Είναι δυνατόν να πιστεύει ο ψηφοφόρος σε πρόσωπα που θέλουν να έχουν μια καρέκλα κι όπου να είναι;  Ξεκίνησε ως δήμαρχος αντικαθιστώντας τον θείο του, ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, μετά ήθελε να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και τώρα υποψήφιος βουλευτής!!!! Τελικά πασπαρτού είναι ο άνθρωπος;;;;